Rustige, ondernemende man zoekt empathische, vlotte vrouw

Man | 40-60

Facts: 52 jaar, woonachtig in Amsterdam

Een rustige, lieve en ondernemende man die gemakkelijk de verbinding aangaat. Na zijn studie Politicologie startte hij zijn carrière. Een periode waarin hij zich ontzettend heeft ontwikkeld, onder andere als EU-diplomaat in Brussel. Hij is een integere, vriendelijke, sympathieke man die onafhankelijk in het leven staat. De laatste jaren is hij met zichzelf aan de slag gegaan en hij is nu meer dan ooit in staat om zijn eigen gevoel te (h)erkennen. Hij heeft hechte vrienden om zich heen. Belangrijk hierbij is dat er echt contact is en er gedeelde normen en waarden zijn.

Hij heeft een prima werk/privé balans. In zijn vrije tijd houdt hij van tennis, wandelen en koken. Geen enkele keuken heeft nog geheimen voor hem. Hij houdt van het goede leven met vrienden, een mooi glas wijn, een goed gesprek, borrelen in de kroeg of lekker uit eten gaan. Hij is outgoing maar ook heel huiselijk ingesteld. Tevens is hij zeer reislustig. Hij heeft al meer dan 70 landen bezocht. Vaak een combinatie van actie en natuur met daarbij de nodige luxe.

Hij is toe aan een duurzame relatie en voelt zich aangetrokken tot een warme, vlotte en sterke vrouw. Graag staat ze actief en vol energie in het leven. Ze kan tegengas geven, is initiatiefrijk en heeft zelfspot. Verzorgdheid en vrouwelijkheid zijn belangrijk voor hem in combinatie met een krachtige open uitstraling gebaseerd op een hoog IQ en EQ. Hij heeft helaas geen kinderen, maar staat zowel open voor een vrouw met (jonge) kinderen als een vrouw met een kinderwens.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Rustige, ondernemende man zoekt empathische, vlotte vrouw

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.