Ondernemende man met open mindset zoekt warme vrouw met natuurlijk uitstraling

Man | 60+

Facts: 70 jaar, weduwnaar, woonachtig in het midden van het land

Een succesvolle man met een bescheiden persoonlijkheid die zijn sporen nog steeds verdient in de architectuur. Gezellige prater, heeft zijn zaken goed op orde, trekt er graag op uit en staat open voor nieuwe ontdekkingen. Integriteit staat bij hem hoog in het vaandel, een no-nonse man met een warm hart die veel te geven heeft. Hij is fit en verkeert in goede gezondheid. 

Hij is breed maatschappelijk ontwikkeld en daarmee een plezierige gesprekspartner. Hij trekt er graag op uit en staat actief in het leven. Hij gaat graag uit eten en houdt van een goed glas wijn maar de gezelligheid van de mensen en de omgeving gaat bij hem boven de keuze van het type restaurant.

De vrouw die bij hem past heeft warm, energiek en initiatiefrijk. Vrolijkheid en een goed humeur zijn daarbij belangrijk alsmede voldoende ruimte in de relatie om je ‘eigen ding’ te kunnen doen. Een vrouw die haar eigen zaakjes op orde heeft en daar ook van geniet. 

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Ondernemende man met open mindset zoekt warme vrouw met natuurlijk uitstraling

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.