Prachtige vrouw zoekt ondernemende man met humor!

Vrouw | 40-60

Facts: 58, woonachtig in Den Haag 

Met haar lange blonde golvende haar en prachtige blauwe ogen is ze een eye-catcher. Ze houdt er van om zich vrouwelijk te kleden (hoge hakken, mooie jurkjes). Na de middelbare school is ze eerst naar het buitenland vertrokken om (levens)ervaring op te doen. Bij terugkomst is ze gaan studeren en vervolgens haar carrière gestart. Inmiddels runt ze al jaren met veel passie en bevlogenheid een eigen bedrijf. 

Eigenschappen die bij haar passen zijn: oprecht, trouw, creatief, zelfbewust, ambitieus, doelgericht, sociaal en zeer energiek. Ze sport 2 tot 3 keer in de week en in de winter skiet ze graag. Daarnaast houdt ze van kunst, galeries en musea. Reizen vindt ze heerlijk en ze kan overal goed aarden. Ze heeft twee volwassen kinderen met wie ze close is. 

De man die bij haar past is tussen 55 en 63 jaar. Hij heeft trouw hoog in het vaandel staan. Een ondernemende man, een leider, een hartelijke man die open-minded is en niet snel oordeelt. Een man die houdt van harmonie, een man met humor.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Prachtige vrouw zoekt ondernemende man met humor!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.