Spontane, gedreven (jonge) vrouw zoekt intelligente, vrolijke man!

Vrouw | 30-40

Facts: 35 jaar, woonachtig in Utrecht 

Een slimme, lieve en spontane jonge vrouw. Ze is opgegroeid in een warm en hecht gezin. Haar ouders hadden een eigen bedrijf en ze is gewend om van jongs af aan haar handen uit de mouwen te steken. Na het VWO is ze gaan studeren. Ze genoot van een fijn studentenleven, waarbij ze hechte vriendschappen sloot. Wedstrijdroeien op hoog niveau heeft haar veel geleerd. 

Ze is ambitieus, leergierig en een snelle denker. Ze is gewend om ergens voor te gaan, ze heeft een scherpe en kritische blik, maar wel met warmte en respect voor anderen. Na een mooie carrière bij een bank, levert ze nu een meer maatschappelijke bijdrage. Ze houdt van mooie reizen en impulsieve tripjes. Ze geniet van een gezellig leven (een leuke lunch, terrasje of een hapje eten). Ook is ze (erg) sportief. 

De man die bij haar past is intelligent, ambitieus, sportief en heeft een frisse uitstraling. Ze zoekt iemand die net als zij zelfbewust is (zonder poeha) gewoon oprecht, maar wel met diepgang, vrolijkheid en humor.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Spontane, gedreven (jonge) vrouw zoekt intelligente, vrolijke man!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Linkedin profiel

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.