Warme, ambitieuze dame zoekt sportieve man die stevig in zijn schoenen staat!

Vrouw | 30-40

Facts: 32 jaar, arts in opleiding

Onze klant is een sociale, warme en ambitieuze dame. Ze is in opleiding tot gespecialiseerd arts. Ze maakt snel contact, is lief voor de mensen om haar heen, een familie mens. Gedreven in haar werk. Vrolijk en oprecht. Ze doet haar werk met veel plezier maar heeft hierin een goede werk-privé balans gevonden. 

Zo houdt van borrelen, gaat graag uit eten met vrienden, ze bezoekt concerten of festivals. Ze is sportief (sportschool of boksen). Haar vakanties hebben veelal een ontspannen karakter: van stedentrips tot een heerlijke strandvakantie waarin ze helemaal tot rust kan komen met een boek en een cocktail aan het strand. Ze is ook gek op wintersport. 

De man die we voor haar zoeken is sportief en staat stevig in zijn schoenen. Hij is sociaal, ambitieus en gepassioneerd in de dingen die hij doet. Hij begrijpt dat haar werk onregelmatige diensten met zich meebrengt en staat daar flexibel en positief tegenover. Hij is net als zij open-minded, optimistisch en vrolijk. 

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Warme, ambitieuze dame zoekt sportieve man die stevig in zijn schoenen staat!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.