Prachtige Aziatische ranke verschijning zoekt man met diepgang en stijl!

Vrouw | 40-60

Facts: 50 jaar, woonachtig in Rotterdam

Een zelfstandige succesvolle zakenvrouw. Prachtige, ranke verschijning, heeft aziatische roots. Een elegante vrouw met stijl. Intelligent en bescheiden van aard. Met passie en trots leidt ze haar eigen bedrijf. Haar andere passie is kunst, architectuur en design. Ze bezoekt graag musea (binnen en buitenland) en laat zich graag inspireren. Ze houdt van dineren in goede restaurants met een mooi interieur en houdt van dans- en muziekoptredens. Ze houdt van ballet en leert nu piano spelen. Hoewel ze zichzelf graag gezond houdt, kan ze genieten van een goed glas wijn en een gezellige borrel. Reizen is tevens een grote passie en ze heeft een brede interesse: steden, natuur, zee en bergen, cultuur en activiteiten, het wordt allemaal zeer gewaardeerd. Trotse moeder van een studerende dochter.

De man die bij haar past is vriendelijk, open en eerlijk. Hij heeft een goed gevoel voor stijl. Hij is warm en intelligent, heeft diepgang en een brede interesse. Het zou leuk zijn als hij haar passie voor kunst, architectuur en design deelt. Hij houdt van lekker dineren, een goed gesprek en hij vindt het leuk om haar af en toe te verrassen met een mooie bos rozen.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Prachtige Aziatische ranke verschijning zoekt man met diepgang en stijl!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.