Charmante en intelligente vrouw zoekt intelligente (gentle)man!

Vrouw | 40-60

Facts: 52 jaar, woonachtig in omgeving Wassenaar

Een stralende verschijning die ergens binnenkomt (ze heeft lang blond haar en een slank postuur). Ze is warm en zorgzaam maar ook gedreven en ondernemend. Een liefdevolle moeder van twee grote kinderen waarvan er al een op kamers woont. Met veel positiviteit staat zij midden in het leven. 

Ze kijkt terug op een gezellige studententijd met mooie vriendschappen. Na haar studie is ze gaan werken en ze geniet van een fijne carrière. Ze haalt veel energie uit het contact met haar collega’s en met veel ambitie en plezier doet ze haar werk (adviseur). 

Zij is een echte verbinder, ze is gericht op mensen, kan genieten van sociale contacten. Ze is open, enthousiast, intuïtief, energiek, vrolijk en opgewekt. Ze gaat er graag op uit en is sportief. Ze golft, tennist, loopt hard, wandelt en fietst graag, doet aan yoga en pilatus. Voorheen heeft zij jaren gehockeyd. Ze denkt er nu aan padel uit te proberen. Ze heeft een rijk sociaal leven, maar ze kan ook genieten van een boek thuis voor de open haard. Een grote passie van haar is koken; ze kan erg genieten van het bereiden van een culinair diner met mooie bijpassende wijnen. Ze houdt van kunst, interieur en van reizen (zonvakantie en skiën)

De man die bij haar past heeft klassieke normen en waarden, heeft een rustig voorkomen, is lang, intellectueel (sparringpartner), deelt de liefde voor lekker eten en drinken (mooie wijnen), houdt net als zij van gezellig erop uit gaan samen, is sportief en fit, is goed gekleed. Hij staat net als zij positief in het leven, heeft humor, en geniet van dingen samen doen (wandelen, koken, golfen, tennissen, fietsen, skiën, lekker uit eten, musea of naar het theater) of even helemaal samen in rust ‘niets’ doen. 

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Charmante en intelligente vrouw zoekt intelligente (gentle)man!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.