Positieve vrouw met klasse zoekt charmante en zorgzame man

Vrouw | 60+

Facts: 61 jaar, 1.79m lang, woonachtig in Gelderland

Een lieve, warme en intelligente vrouw. Met haar stralende lach, donkere haar en ogen, Amerikaanse tongval en slanke postuur is ze zeer aantrekkelijk om te zien. Een vrouw met klasse.

Ze is geboren en getogen in Amerika en kijk terug op een fijne jeugd. Ze studeerde Finance (Bachelor) en ronde een MBA af. Tijdens haar MBA leerde ze haar Nederlandse (inmiddels ex)man kennen. Vanwege haar ex zijn ze in Nederland gaan wonen.

Ze startte haar carrière in het bankwezen. Maar na de komst van haar twee kinderen (inmiddels 23 en 26 jaar oud) stapte ze in het familiebedrijf van haar ex, waar ze mede-eigenaar/Directeur werd. Na 20 jaar bij het bedrijf te hebben gewerkt, besloot ze in januari 2022 met pensioen te gaan om haar kwaliteiten en talenten in de non-profit, liefdadigheid sector te verkennen. Ze blijft wel mede-eigenaar van het familiebedrijf.

Naast die succesvolle, ondernemende vrouw, is ze een lieve moeder, een zachte en empathische vrouw die altijd klaarstaat voor mensen om haar heen. Ze is iemand die zich bescheiden opstelt. Ze is bedachtzaam en houdt zeker niet van pochen. Ze vindt het daarnaast belangrijk dat mensen elkaar met respect behandelen. Woorden die haar goed omschrijven zijn positief, optimist, familiemens, (droge) humor en hoog IQ/EQ. Ze kan in het begin nog wat verlegen zijn.

Ze wil graag weten wat er speelt in de wereld. Ze is verslaafd aan lezen, van non-fictie tot Engelse literatuur. Ook houdt ze van (cult)films en organiseert ze met haar vriendenkring regelmatig een ladiesnight. Ze heeft lange tijd vrijwilligerswerk gedaan in Oost Afrika. Daarnaast is ze erg sportief, houdt van dansen, yoga, en gaat 1x per week naar de gym. In haar vakanties wil ze graag een mix van cultuur en natuur. Ze is een echte bourgondiër. Je kan haar niet blijer maken door met een grote groep vrienden urenlang te tafelen onder het genot van een goed glas wijn. Ook staat ze graag zelf achter het fornuis.

De man die dan ook goed bij haar past is een charmante en zorgzame man die attent is en aandacht heeft voor haar. Een gentleman die in staat is om genegenheid en affectie te tonen. Hij kan in kleine attenties en woorden laten zien dat zij belangrijk voor hem is. Hij is sociaal en emotioneel intelligent: ziet de persoon voor hem, kan luisteren en heeft ook wat over voor een ander. Verder is hij ondernemend, intelligent en staat met beide benen op de grond.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Positieve vrouw met klasse zoekt charmante en zorgzame man

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.