Arts met prachtige ogen en stralende lach zoekt zelfverzekerde man met humor

Vrouw | 30-40

Facts: 37 jaar, 1.71m lang, woonachtig in Amsterdam

Een charmante, sprankelende, slanke, blonde dame met haar prachtige ogen en stralende lach. Ze is woonachtig op een mooie plek in Amsterdam. Tijdens haar middelbare schoolperiode was ze al een sportieve dame, die naast school altijd graag actief met hockey (op hoog niveau) en tennis bezig was. Haar familieband is hecht en ze kijkt terug op een fijne jeugd.

Ze is na het VWO Geneeskunde gaan studeren. Ze kijkt terug op een fantastische studententijd. Inmiddels is ze werkzaam als medisch specialist in opleiding in het Amsterdam UMC. Ze heeft een goede werk en privébalans voor zichzelf. Wanneer ze niet werkt is ze oa graag sportief bezig, ze hockeyt nog steeds in een gezellig team in Amsterdam, verder houdt ze van racefietsen, hardlopen, in de winter gaat ze graag skiën en schaatsen. Verder gaat ze er graag op uit met vrienden of familie, houdt ze ervan om uit eten te gaan, borrelen en kan ze genieten van een wijntje drinken met vriendinnen, bezoekt ze graag concerten of een festival in de zomer. Ze is avontuurlijk ingesteld en houdt erg van reizen. Ze heeft al veel van de wereld gezien. Op vakanties is ze graag actief bezig, plant ze niet alles tot in de puntjes en kan ze genieten van al het moois van cultuur, natuur en lekker eten.

De man die bij haar past is intelligent, zelfverzekerd, praat gemakkelijk, mag best wat extravert overkomen, is sportief en heel belangrijk heeft humor. Hij is ambitieus en staat avontuurlijk in het leven en houdt van reizen net als zij. Hij ziet er goed verzorgd uit. Samen veel lachen, van het leven genieten, elkaar de vrijheid gunnen, maar ook er voor elkaar zijn, is waar ze naar uitkijkt.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Arts met prachtige ogen en stralende lach zoekt zelfverzekerde man met humor

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.