Bescheiden, gepassioneerde man zoekt authentieke vrouw met ambitie

Man | 30-40

Facts: 34 jaar, 1.77m lang, woonachtig in Leiden

Hij komt in eerste instantie rustig over, maar al snel merk je dat hij enorm gedreven en ambitieus is en daardoor kan inspireren. Hij praat makkelijk, legt snel contact en komt oprecht geïnteresseerd over. Een man met cachet en een sympathieke uitstraling.

Hij kijkt terug op een warme jeugd. De familieband is hecht. Vanwege zijn interesse in geschiedenis en cultuur kiest hij voor de studie Archeologie. Daarnaast behaalt hij een propedeuse Japanse Taal en Cultuur. Na het behalen van zijn Bachelor, rondt hij de Master Digital Business & Innovation af.

Hij werkt met veel passie en plezier in een coördinerende rol in Cybersecurity. Het leuke aan zijn werk vindt hij het feit dat hij een sparringpartner voor het hoger management kan zijn. Hij is ambitieus en volgt naast zijn fulltime baan de ene opleiding na de ander om zich te blijven ontwikkelen.

Hij heeft ook een creatieve kant. Zo doet hij aan latin dance, vindt hij het leuk om te tekenen en heeft hij een cursus storytelling gevolgd. Daarnaast gaat hij 3x per week naar de sportschool, houdt hij van koken en lekker (uit)eten met familie of vrienden. Maar een avondje bioscoop, een bezoek aan theater of museum is ook aan hem besteed. Hij heeft al veel van de wereld gezien en houdt ervan om de cultuur, tradities en gewoontes van een land/volk te leren kennen. Hij is te omschrijven als “no-nonsense, makkelijk in de omgang, bescheiden, rustig, warm, vriendelijk, open-minded en gepassioneerd.” Hij is doelgericht, weet goed wat hij wil, is leer- en nieuwsgierig.

De vrouw die bij hem past is gepassioneerd, breed geïnteresseerd en heeft ambitie. Ze is authentiek, heeft zelfkennis en een mooie uitstraling. Ze is vrouwelijk om te zien, lief, empathisch en heeft een goed gevoel voor humor. Hij vindt het aantrekkelijk als een vrouw weet wat ze wil en daar volledig voor gaat. Samen lachen, samen goed kunnen praten, samen dingen beleven, alles kunnen delen ofwel een liefdevolle, evenwichtige relatie vol warmte, begrip en loyaliteit is waar hij naar uitkijkt.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Bescheiden, gepassioneerde man zoekt authentieke vrouw met ambitie

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.