Energieke, spontane vrouw zoekt vrolijke man met gevoel voor humor!

Vrouw | 60+

Facts: 63 jaar, 1.72m lang, woonachtig in Amstelveen

Een slanke, verzorgde, mooie dame met halflang blond haar. Het eerste wat bij haar opvalt is haar energie, haar vrolijkheid en haar sprankelende ogen. Na de middelbare school heeft ze in Zwitserland gewoond om de wereld te verkennen en Frans te leren. Na haar studie in Nederland is ze in Cambridge Engels gaan leren. Vervolgens heeft ze als Stewardess de wereld overgevlogen. Kortom, ze is super avontuurlijk en reislustig!

Met haar ex man kreeg ze drie kinderen, met wie ze een hechte band heeft. Hoewel het leven haar rugzak flink gevuld heeft over de jaren, heeft zij nooit haar zonnige natuur, positivisme en veerkracht verloren. Ze is een vrouw met flair en gezond verstand. Een combinatie die opgemerkt wordt. Voor haar is het glas altijd halfvol.

Ze is een sportieve dame met een passie voor watersport. Ook gaat zij graag met haar camper en hond de weekenden weg om te genieten van de rust en de natuur. Ze is een veelzijdige vrouw met brede interesses: kunst, wandelen, skiën, roeien, zeilen, bridge, naar het strand, musea ,theater en klassieke concerten. Het leven met haar is nooit saai. Met verschillende vrienden en vriendinnen onderhoudt zij een warme band. Zij reist ook graag. 

Hoewel ze een onafhankelijke vrouw is die het leven ook zo benadert, is haar grootste wens om een partner te vinden die een echte match is en waarmee ze nog boeiende, liefdevolle en leuke jaren kan beleven. Zij is op zoek naar een intelligente, energieke man met goede omgangsvormen, die bescheiden is en goed bij zijn gevoel kan komen. Graag jong van geest en met gevoel voor humor. Iemand die zijn kwetsbaarheid durft te tonen, die al carrière heeft gemaakt en het nu een beetje rustiger aan kan doen.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Energieke, spontane vrouw zoekt vrolijke man met gevoel voor humor!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.