Oprechte, sympathieke man zoekt liefdevolle, warme dame!

Man | 40-60

Facts: 48 jaar, omgeving Utrecht

Een lange man die zeer oprecht en sympathiek overkomt. Een fijne gesprekspartner die met enthousiasme kan vertellen. Trotse vader van 3 kinderen (middelbare school leeftijd). 

Hij heeft Brabantse roots en is na de middelbare school Bedrijfseconomie (Universiteit) gaan studeren. De studie ging hem vrij gemakkelijk af en hij genoot van gezelligheid met vrienden. Hij heeft inmiddels een mooie carrière in het bedrijfsleven en werkt als interimmer. Hij is zeer gedreven, maar na een lang project neemt hij graag ‘even gas terug’.

In zijn vrije gaat hij geregeld sporten en bij voorkeur doet hij dat in de bergen. In Oostenrijk heeft hij zijn eigen appartement waar hij meerdere malen per jaar komt met vrienden, familie en zijn kinderen. Samen wandelen of skiën, waarbij de après-ski ook zeker niet mag ontbreken. Hij is loyaal naar de mensen om hem heen, vriendelijk, actief en avontuurlijk. Kan ontzettend genieten van gezelligheid maar wisselt dit af met rustige momenten (tijd voor zichzelf). 

Hij kijkt uit naar een leuke nieuwe partner in zijn leven. Zij is tussen de 40 en 55 jaar, zelfstandig, sportief aangelegd, niet te klein, elegant en puur. Ze heeft uitstraling en een fijne energie, naast een liefdevolle en warme persoonlijkheid.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

 

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Oprechte, sympathieke man zoekt liefdevolle, warme dame!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.