Ontwikkelde, aantrekkelijke vrouw zoekt energieke man die nog vol in het leven staat!

Vrouw | 60+

Facts: 61 jaar, woonachtig in Amsterdam

Een charmante vrouw met sprankelende bruine ogen en kuiltjes in haar wangen. Ze is een verzorgde, moderne en vrolijke verschijning en woont in een prachtig appartement, midden in Amsterdam.

Ze is de trotse moeder van 3 volwassen kinderen. Na haar studie is ze haar prachtige carrière gestart in de culturele sector. Ze is te omschrijven als een sprankelende dame met veel levensenergie. Ze is sportief, bezoekt musea en tentoonstellingen en gaat geregeld naar de film, theater of een concert. Ze heeft een druk sociaal leven. Het uitproberen van nieuwe recepten voor familie en vrienden doet zij met plezier. Ze maakt het graag gezellig voor haar gasten. Ze vindt het fijn om te reizen en houdt ervan nieuwe culturen te ontdekken. Ze heeft al veel van de wereld mogen zien.

De man die bij haar past is tussen 58 en 69 jaar. Hij is lief, fit en energiek. Hij heeft een baan (gehad) met verantwoordelijkheid, is intelligent en financieel onafhankelijk.

Hij zit goed in z’n vel en ziet er goed uit. Hij houdt van intimiteit, heeft een gevuld leven met familie en vrienden in een eigen plezierige omgeving. Hij heeft gevoel voor humor en is geïnteresseerd in kunst en cultuur. 

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Ontwikkelde, aantrekkelijke vrouw zoekt energieke man die nog vol in het leven staat!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.