Prachtige, goed verzorgde dame zoekt stijlvolle man met humor!

Vrouw | 60+

Facts: 62 jaar, woonachtig in Haarlem

Een prachtige, goed verzorgde dame. Altijd op en top vrouwelijk gekleed. Met een twinkeling in haar ogen en spontane lach is zij een mooie vrouw om te zien. Ze woont in Haarlem. 

Na haar studie is zij gaan werken in het bedrijfsleven. 20 jaar geleden maakte zij een carrièreswitch en inmiddels runt ze met veel passie en plezier een eigen praktijk. Ze is moeder van volwassen kinderen waar ze een hechte band mee heeft. 

Ze heeft heel lang klassiek ballet beoefend. Dit is nog steeds terug te zien in haar sierlijke bewegingen en slanke verschijning. Ze is erg sportief. Ze wandelt graag om in beweging te blijven en van de natuur te genieten. Ze houdt van kunst en cultuur, van musea, van weekendjes weg en van verre reizen. Ze is avontuurlijk ingesteld. 

Ze is lief, zeer zorgzaam, stijlvol, empathisch, sprankelend, dynamisch, onderhoudend, intelligent en analytisch. Ze kan heerlijk koken en is een goede gastvrouw. Ze zoekt een soulmate. Een lange, slanke, beschaafde, intelligente, goed verzorgde, sportieve man met klasse en humor die enorm kan genieten van het goede en mooie in dit leven.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Prachtige, goed verzorgde dame zoekt stijlvolle man met humor!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Linkedin profiel

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.