Wereldse, ambitieuze dame zoekt wereldse man die met beide benen op de grond staat!

Vrouw | 30-40

Facts: 30 jaar, woonachtig in Amsterdam

Ze heeft een volle bos half lang blond haar, zeer sprekende groene ogen en een prachtige lach die ze maar wat graag toont. Een optimistische, energieke jonge dame die al veel van de wereld heeft gezien. Een sprankelende persoonlijkheid, goedlachs maar durft ook haar kwetsbaarheden te tonen. Ze heeft al vanaf jonge leeftijd op veel plekken van de wereld gewoond. Heeft hierdoor een wereldse blik, is onafhankelijk en weet goed wat ze wil. Ze heeft een mooie functie bij een groot Tech bedrijf in Amsterdam en is ambitieus. Houdt van sporten en reizen, is graag met vrienden, heeft een bourgondische levensstijl. 

De man die bij haar past kan haar inspireren. Liefst is hij werelds georiënteerd en staat hij met beide benen op de grond. Hij heeft ambitie maar kan de kleine dingen in het leven waarderen. Hij is zorgzaam, respectvol, sportief, oprecht en loyaal. Een succesvolle man in balans die durft te geven. Zoals zij hecht hij veel waarden aan goede vrienden en familie, heeft hij zijn eigen sociale leven en heeft hij wellicht in de toekomst een kinderwens.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Wereldse, ambitieuze dame zoekt wereldse man die met beide benen op de grond staat!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Linkedin profiel

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.