Onderneemster zoekt bourgondische man met humor!

Vrouw | 40-60

Facts: 56 jaar en woonachtig in ‘t Gooi

Een charmante, stijlvolle verschijning, met haar donkerbruine haar en lichtbruine ogen. Een ondernemende, creatieve, warme vrouw. Liefdevolle en trotse moeder van vier uitwonende kinderen. Ze woont samen met haar 2 honden in ‘t Gooi. 

Na een bruisende studententijd is ze aan de slag gegaan als Stewardess voor KLM. Ze heeft 10 jaar over de hele wereld gevlogen. Inmiddels is ze onderneemster en interieurstyliste en runt ze een stijlvolle woonwinkel, op het gebied van woonaccessoires, interieur, sieraden, kleding en prachtige kunst. Haar passie en smaak voor interieur zie je ook terug in haar eigen stijlvol ingerichte woning.

Ze oogt stabiel en in balans, ze is een krachtige vrouw en soms een tikkeltje eigenwijs. Ze houdt van sociale gezelligheid, samen met goede vrienden, vriendinnen, gezellig bijpraten lekker borrelen, eten en drinken, met een goede koffie of een heerlijk glas wijn. Ze houdt van mooie kunst, mooie spullen, mooie kleding, en gaat hier graag voor op pad. Ze houdt van gezellig winkelen, wandelen, fietsen, lezen, avondje concert & theater, ze gaat er graag op uit. 

Ze is een aantal jaar geleden gescheiden en merkt dat ze toe is aan een nieuwe grote liefde. De man die bij haar past is een energieke, intelligente, ondernemende levensgenieter die zijn leven goed op de rit heeft. Een man met met humor die houdt van reizen. Hij heeft een wereldse blik, kan genieten van sociale gezelligheid, leuke dingen ondernemen en is trots op een charmante lieve dame aan zijn zijde. Echte verbinding, gezelligheid, samen genieten, een duurzame relatie waar liefde en intimiteit centraal staan, dat is waar zij naar op zoek is.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

 

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Onderneemster zoekt bourgondische man met humor!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.