Charmante, vlotte man zoekt intelligente, authentieke vrouw

Man | 40-60

Facts: 45 jaar, 1.83m lang en woonachtig in ‘t Gooi

Een klassieke verschijning die direct de verbinding aangaat als je hem ontmoet. Een gemakkelijke prater, intelligent, nieuwsgierig, lief, warm, oprecht en authentiek. Trotse vader van 2 zoons. Hij heeft indonesische roots. 

Na zijn studie in Amsterdam startte hij zijn carrière binnen het corporate bankwezen, maar al snel trok hij de conclusie dat hij meer tot zijn recht komt als Consultant. Deze rol vervult hij nog steeds met veel passie vanuit zijn eigen bedrijf voor diverse organisaties. Hij is sterk in het doorzien en beïnvloeden van complexe sociale systemen. 

Hij is breed geïnteresseerd in de psychologie van de mens als wel in filosofie, biologie en neuroscience. Graag voert hij diepgaande gesprekken over thema’s die echt ergens over gaan. Hij heeft een actieve en sportieve levensstijl. Naast een dagelijkse workout in de sportschool wandelt hij graag in de natuur (hiking). Hij leest veel en luistert graag naar interessante podcasts. Hij houdt erg van reizen, met enige luxe en een actief programma. 

De vrouw die bij hem past is intelligent, open-minded, ambitieus en sportief. Een slanke, vrouwelijke verschijning tussen de 37 en 46 jaar. Ze heeft een wereldse blik, ze mag zowel Engelstalig als Nederlandstalig zijn, ze houdt van reizen en andere culturen ontdekken. Ze houdt er net als hij van om zich te blijven ontwikkelen als persoon, is breed geïnteresseerd, authentiek, oprecht en liefdevol. Samen diepgaande gesprekken voeren, samen genieten, samen het beste uit het leven halen, samen een relatie opbouwen waarin je elkaar aanvult en versterkt.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Charmante, vlotte man zoekt intelligente, authentieke vrouw

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.