Energieke, aantrekkelijke, warme man zoekt goedlachse, charmante dame

Man | 40-60, 60+

Facts: 61 jaar, 1.90m lang, woonachtig in Noord-Brabant

Hij is een aantrekkelijke man om te zien en heeft een warme uitstraling. Hij is al van jongs af aan enorm ondernemend en op zijn twintigste gaan werken. Momenteel werkt hij als Managing Director Europe voor een groot internationaal bedrijf en hij heeft het daar goed naar zijn zin. Hij spreekt zijn talen vloeiend en dit komt hem goed van pas, want hij reist nog veel voor zijn werk. Hij blijft voorlopig nog werken en zou het leuk vinden om daarna een aantal maanden per jaar in het buitenland te wonen. Samen met zijn geliefde landen en steden ontdekken, dat lijkt hem geweldig.

Hij is te omschrijven als “een echte familieman, een gentleman en romanticus, betrouwbaar, warm, sociaal, goudeerlijk en een echte bourgondiër”. Hij heeft drie volwassen kinderen en een kleinzoon met wie hij een sterke band heeft. Hij heeft een rijk sociaal leven met vrienden van verschillende leeftijden en ook internationaal een aantal goede vrienden die hij met regelmaat bezoekt. Hij heeft voor zijn werk altijd veel gereisd en is een echte wijn verzamelaar. Daarnaast gaat hij graag uit eten (lunch), is hij een goede kok die het heerlijk vindt om (voor vrienden en familie) te koken, speelt hij graag een potje golf, en hij houdt zichzelf fit en vitaal door middel van yoga en fitness. Daarnaast houdt hij van buiten zijn; van de zee en van skiën. Betrouwbaarheid en onvoorwaardelijkheid zijn voor hem een gegeven. Zowel zakelijk als privé: “What you see is what you get.”

De vrouw die bij hem past is goedlachs, verzorgd, sportief, charmant, energiek en open-minded. Ze is vrouwelijk gekleed (tussen de 50 en 55 jaar), heeft stijl en een slank postuur. Ze neemt initiatief, heeft een bourgondische levensstijl en staat actief en ondernemend in het leven. Kinderen zijn meer dan welkom! Hij zou het leuk vinden om samen een toekomst op te bouwen en te genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Energieke, aantrekkelijke, warme man zoekt goedlachse, charmante dame

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.