Krachtige, warme vrouw zoekt avontuurlijke man!

Vrouw | 40-60

Facts: 59 jaar, 1.67m lang, woonachtig in Amsterdam

Een warme, open, intelligente en reislustige vrouw. Met haar positieve energie en twinkeling in haar ogen is het fijn om met haar in gesprek te zijn. Ze kent zichzelf goed en staat open-minded in het leven. Ze heeft een slank postuur en blond haar.

Ze is opgegroeid in een dorp maar na het VWO vertrokken naar de stad om te studeren. De dynamiek van de stad past bij haar. Ze houdt ontzettend van leren en zichzelf ontwikkelen, zowel op professioneel vlak (o.a. Management and Innovation en Strategisch Leiderschap) als op persoonlijk vlak. Met veel plezier en passie vervult ze een mooie functie. Naast haar drukke en verantwoordelijke beroep heeft ze een goede work life balance gevonden en is ze een erg betrokken moeder die een liefdevolle band met haar (volwassen) dochter heeft.

Ze is te omschrijven als avontuurlijk en reislustig. Reizen is haar passie, vooral om nieuwe landen en culturen te ontdekken. Zien hoe mensen daar leven, wat hun gewoontes en tradities zijn. Dit ervaart ze als een enorme verrijking van haar leven. Daarnaast is ze goedlachs, cultureel ingesteld, best een beetje pittig en sociaal.

Ze is op zoek naar een avontuurlijke en ontwikkelde man met een eigen verhaal die stevig in zijn schoenen staat. Iemand die in balans is, breed geïnteresseerd, intelligent en betrouwbaar. Een lieve man, bij wie ze zichzelf kan zijn en op momenten ook kan terugvallen. Genieten van cultuur, reizen maken, naar musea en er samen op uit. Kortom: samen willen genieten van een liefdevol leven. Het is een grote pre als hij ‘exotische’ looks heeft.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Krachtige, warme vrouw zoekt avontuurlijke man!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.