Knappe, lange man zoekt vrolijke, wereldse vrouw!

Man | 40-60

Facts: begin 50, woonachtig in Amsterdam

Hij:

Door zijn vriendelijke en toch stoere uitstraling en fijn gevoel voor humor maakt hij gemakkelijk verbinding met anderen. Staat zeer positief in het leven en heeft veel energie. Na zijn studie Rechten heeft hij jaren in het buitenland gewoond en gewerkt als advocaat. Heeft onlangs een carrièreswitch gemaakt, waarbij nu focus ligt op persoonlijke groei & ontwikkeling. Is sportief en vindt het belangrijk om fit te blijven. Houdt van gezelligheid. Kan soms een tikkie eigenwijs zijn. 

Zij: 

De vrouw die bij hem past is gedreven en durft haar mening te geven. Ze is idealiter begin 40 en heeft mogelijk nog een kinderwens (geen must). Ze is lief, intelligent, vrolijk, werelds en staat net als hij open minded in het leven. Ze is sportief (slank), houdt van een goed gesprek, heeft humor en die “sparkle” waar hij op zoek naar is.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Knappe, lange man zoekt vrolijke, wereldse vrouw!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.