Levenslustige, ondernemende man zoekt warme, energieke vrouw

Man | 40-60, 60+

Facts: 61 jaar, woonachtig in Noord-Brabant

Hij is een energieke, sociale, en ondernemende man. Woonachtig op een mooie plek in Noord-Brabant. Trotse vader van 3 volwassen kinderen met wie hij een hechte band heeft. Een echte ondernemer, hij runt al ruim 20 jaar met plezier een eigen bedrijf.

Hij is te omschrijven als: ’energiek, humoristisch, ondernemend, zorgzaam, sympathiek, betrouwbaar, loyaal, flexibel, een echte aanpakker en een gemakkelijke prater’. Hij heeft een aantal passies: Feyenoord (hij gaat geregeld naar De Kuip), de Côte d’Azur en skiën! (in Italië). Verder houdt hij van het strand, lekker eten, gezellig met vrienden of familie samen komen, erop uit gaan, maar een leuk event of feestje kan hij ook waarderen.

Na een lang huwelijk is hij twee jaar geleden gescheiden. De vrouw die bij hem past is vrouwelijk, charmant en heeft veel energie. Ze neemt initiatief, is ondernemend, staat zelfstandig in het leven, maar is ook lief en zorgzaam. Ze kent zichzelf goed, ze durft haar mening te geven en ze kan hem zo nu en dan ook wel uitdagen. Hij vindt een vrouw met passie aantrekkelijk en hij heeft een lichte voorkeur voor brunettes of mediterrane vrouwen, begin 50. Samen genieten van al het moois wat er is, daar kijkt hij naar uit.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Levenslustige, ondernemende man zoekt warme, energieke vrouw

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.