Intelligente, empathische man zoekt oprechte, stijlvolle vrouw!

Man | 40-60

Facts: 57 jaar, 1.96m lang, woonachtig in regio Drenthe

Een charmante, ondernemende man met een open en sympathieke uitstraling. Hij praat gemakkelijk en legt snel en gemakkelijk contact. Hij woont in een prachtig huis in de natuur. Hij is de trotse vader van zijn uitwonende kinderen, waar hij een hechte band mee heeft.

Na de middelbare school is hij gaan studeren, hij rondde twee Masters af. Zijn loopbaan is altijd zeer voorspoedig verlopen en kenmerkt zich door diverse management- en directiefuncties bij gerenommeerde corporate bedrijven. Heeft altijd veel gereisd voor zijn werk in binnen en buitenland. Momenteel is hij ondernemer, zijn bedrijf groeit hard en is succesvol, het ondernemerschap bevalt hem erg goed.

Hij is te omschrijven als: intelligent, analytisch, ondernemend, makkelijke prater, vriendelijk en open, gaat makkelijk de verbinding aan met anderen, oprecht, positief ingesteld, (glas is altijd halfvol), ontwikkelt zich graag, energiek en vitaal, hij vindt humor belangrijk en neemt dit zelf ook mee, is breed geïnteresseerd (ook in politiek), ‘geeft’ graag en is een sportieve man (golfen, hardlopen, mountainbiken). Hij houdt van skiën! Daarnaast is hij gek op reizen (verblijft hij graag in goede hotels), lekker (uit) eten, een goed glas wijn, borrelen met goede vrienden en familie, bezoekt hij graag een muziekconcert, cabaretvoorstelling of museum.

Na een gelukkig huwelijk is zijn vrouw helaas overleden. Het was een lastige tijd, maar hij heeft het een plek gegeven. Hij merkt dat hij eraan toe is om een leuke, lieve vrouw te ontmoeten. De vrouw die bij hem past is een slanke, goed verzorgde, vrouwelijke vrouw idealiter tussen de 50 en de 57 jaar. Ze is vrouwelijk om te zien en heeft stijl. Een vrouw die empathisch is, intelligent, puur, oprecht, liefdevol, sportief en ondernemend. Samen kunnen lachen, samen goed kunnen praten en levelen, erop uit gaan met elkaar, samen genieten, alles kunnen delen, ofwel een liefdevolle en warme relatie is waar hij naar uitkijkt.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Intelligente, empathische man zoekt oprechte, stijlvolle vrouw!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.