Aantrekkelijke, ondernemende man zoekt lange, slanke, zorgzame vrouw met een flexibele mindset!

Man | 30-40, 40-60

Facts: 43 jaar, 190m lang, omgeving Arnhem

Hij is al op jonge leeftijd in het familiebedrijf gerold en bekleedt met veel passie en plezier de directiefunctie. Hij vindt het heerlijk om met mensen te werken en te ondernemen. Hij krijgt energie van zijn werk en dat straalt hij ook uit. Hij is eerlijk, open en je voelt je direct op je gemak bij hem. Hij heeft een goed gevoel voor humor, maakt gemakkelijk contact en heeft echtheid hoog in het vaandel staan. Een extraverte, spontane man met een jeugdig randje, en trotse vader van 3 (jonge) kinderen. 

Hij is sportief, heeft zijn hele leven gevoetbald en gekickbokst. Hij gaat in zijn vrije tijd graag een stuk lopen door de natuur of door een stad. Lekker ergens een hapje eten, borrelen of naar het theater of bioscoop. Ook houdt hij van reizen, waarbij hij een beetje luxe kan waarderen. 

De vrouw die bij hem past is loyaal, zorgzaam, ondernemend en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit. Hij voelt zich aangetrokken tot een lange, slanke, vrouwelijke dame. Ze is niet alleen mooi van buiten, maar zeker ook mooi van binnen (warm, empathisch). Hij zou het leuk vinden als ze al kinderen heeft, maar dat is geen must. Ook een kinderwens is in de toekomst bespreekbaar. 

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Aantrekkelijke, ondernemende man zoekt lange, slanke, zorgzame vrouw met een flexibele mindset!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.