Knappe, ondernemende man zoekt vrouwelijke, ondernemende vrouw met flexibele mindset!

Man | 30-40

Facts: 42 jaar, 190m lang, omgeving Arnhem

Trotse vader van 3 kinderen (3, 7 en 8) 

Hij is al op jonge leeftijd in het familiebedrijf gerold en bekleedt met veel passie en plezier de directiefunctie. Hij vindt het heerlijk om met mensen te werken en te ondernemen. Hij krijgt energie van zijn werk en dat straalt hij ook uit. Hij is eerlijk, open en je voelt je direct op je gemak bij hem. Hij heeft een goed gevoel voor humor, maakt gemakkelijk contact en heeft echtheid hoog in het vaandel staan. Een extraverte, spontane man met een jeugdig randje. 

Hij is sportief, heeft zijn hele leven gevoetbald en gekickbokst. Hij gaat in zijn vrije tijd graag een stuk lopen door de natuur of door een stad. Lekker ergens een hapje eten, borrelen of naar het theater of bioscoop. Ook houdt hij van reizen, waarbij hij een beetje luxe kan waarderen. 

De vrouw die bij hem past is loyaal, zorgzaam, ondernemend, heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en is flexibel om in de toekomst op een fijne plek te wonen in de buurt van zijn bedrijf. Hij voelt zich aangetrokken tot een lange, slanke, vrouwelijke dame. Bij voorkeur heeft ze (nog) geen kinderen, maar hij staat er voor open mocht dit wel het geval zijn. Of hij in de toekomst nog meer kinderen wil hangt af van zijn toekomstige partner.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Knappe, ondernemende man zoekt vrouwelijke, ondernemende vrouw met flexibele mindset!


    Jouw naam


    E-mailadres


    Telefoon


    Bericht aan DTNG.

    DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.