Mooie, charmante vrouw zoekt sportieve, vrolijke man!

Vrouw | 60+

Facts: 65 jaar, weduwe, omgeving Utrecht

Een slanke, charmante vrouw met halflang blond haar. Een mooie en verzorgde verschijning. Kijkt terug op een gelukkig huwelijk en een fijne carrière. Moeder van 3 kinderen met wie ze een hechte band heeft. Ze is inlevend en hartelijk en maakt het graag gezellig. Ze is vrolijk en geniet van lachen met vrienden. Ze is een ochtendmens en houdt van de natuur. Houdt van (verre) reizen, gezond leven en ze is sportief. Golfen en tennis voeren de boventoon als het om sport gaat, evenals skiën in de winter. Haar interesse in kunst wordt gevoed door bezoeken aan musea. Ze kan genieten van een mooi glas wijn. 

Ze is op zoek naar een integere, hartelijke, sportieve, gedreven en vrolijke man die verlangt naar een relatie met inhoud, gezelligheid en warmte. Een man van formaat. Een man die waarde hecht aan familie en vrienden. Iemand met wie ze kan lachen, sporten en plezier maken. Het zou leuk zijn als hij ook van golfen houdt.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Mooie, charmante vrouw zoekt sportieve, vrolijke man!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.