Knappe blondine met vrouwelijke rondingen zoekt internationaal georiënteerde man

Vrouw | 30-40

Facts: 32 jaar, Amsterdam

Een hardwerkende, optimistische, energieke jonge dame die al veel van de wereld heeft gezien. Ze heeft prachtig blond haar, ze is volslank en ze heeft zeer sprekende groene ogen en een prachtige lach die ze maar wat graag toont. Een sprankelende persoonlijkheid, goedlachs maar ze durft ook haar kwetsbaarheden te tonen.

Ze heeft een internationale achtergrond en heeft een gedeelte van haar jeugd in Spanje gewoond. Na haar studies in Maastricht (WO) en Rotterdam is ze naar Australië en Italië vertrokken. Ze werkt nu als Marketing Manager voor een groot tech bedrijf in Amsterdam, waar ze zich helemaal thuis voelt.

Ze reist graag, houdt ervan om nieuwe ervaringen op te doen, en ook dit is binnen haar huidige functie gelukkig mogelijk. Ze heeft de afgelopen jaren veel tijd geïnvesteerd in haar carrière en merkt dat ze nu klaar is voor de liefde, al moet een relatie wel een goede aanvulling zijn op het fijne leven dat ze nu al heeft.

Een man die bij haar past kan haar inspireren. Liefst is hij werelds georiënteerd en staat hij met beide benen op de grond. Hij heeft ambitie maar kan de kleine dingen in het leven waarderen. Hij is zorgzaam, respectvol, sportief, oprecht en loyaal. Een succesvolle man in balans die durft te geven. Zoals zij hecht hij veel waarden aan goede vrienden en familie, heeft hij zijn eigen sociale leven en heeft hij wellicht in de toekomst een kinderwens.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Knappe blondine met vrouwelijke rondingen zoekt internationaal georiënteerde man

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.