Avontuurlijke en ontwikkelde man zoekt flexibele en ondernemende vrouw

Man | 30-40

Fact: 30 jaar, woonachtig in Rotterdam

Hij is een ondernemende, intelligente en ambitieuze jongeman. Hij maakt een open en toegankelijke indruk en ziet er zeer goed uit met zijn innemende blauwe ogen en stralende lach. Wat direct opvalt is zijn goede verzorging, leuke kledingstijl en mannelijke (athletische) postuur. 

Hij studeerde Bedrijfskundige Informatica aan de Haagse Hogeschool en ging werken als IT Consultant. Voor zijn werk reisde hij geregeld. In 2019 ging hij aan de slag als Zzp’er om de vrijheid en diversiteit weer terug te vinden in zijn werk. Al snel merkte hij dat het ondernemen hem goed af ging en besloot hij om zijn eigen E-commerce bedrijf te starten. Hierin kan hij helemaal zijn passie kwijt en dat is ook zeker niet zonder succes! 

Hij hecht veel waarden aan zijn vriendschappen en is op zijn beurt een loyale vriend te noemen. Hij pakt graag een terrasje of gezellig diner en ook een feestje op zijn tijd. Daarnaast is hij ook zeker te omschrijven als sportief en actief. Hij speelde tot zijn achttiende een aardig potje basketbal en vandaag de dag kun je hem geregeld vinden in de sportschool om fit te blijven. Ook gaat hij graag skiën in de winter, met als grote droom een wintersport in Canada. In zijn vrije tijd trekt hij er graag op uit om te gaan motorrijden. Bij voorkeur ergens in de bergen, maar ook zeker op een mooie zomerdag gewoon in Nederland. Hij is graag in de natuur en op het water en kan een beetje luxe op zijn tijd in de vorm van een goed verzorgde zon/zee/strand vakantie ook zeker waarderen. Hij heeft een mooi balans van een bourgondische en gezonde levensstijl, en drinkt graag een goed glas wijn. Hij woont indrukwekkende seminars bij, leest en luistert veel over persoonlijke ontwikkeling en kijkt er naar uit om zichzelf hier steeds verder in te verdiepen. Het is voor hem dan ook erg belangrijk dat zijn toekomstige partner samen met hem wil groeien en ontdekken. 

Vrijheid, flexibiliteit, communicatie, diepgang, respect en vooruitstrevendheid zijn belangrijk voor hem in een relatie. Niet in hokjes denken maar juist in kansen. Een dame die bij hem past is gepassioneerd, ambitieus en positief. Een grote pré wanneer zij ook ondernemend (ondernemer) is en de vrijheid heeft (in de toekomst) om eventueel (locatie-)onafhankelijk te werken en leven. Ook het stichten van een gezin is iets waar hij op termijn naar uitkijkt. Graag is ze kleiner dan 1.70m en heeft ze een normaal tot slank postuur.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Avontuurlijke en ontwikkelde man zoekt flexibele en ondernemende vrouw

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.