Betrouwbare, charmante man zoekt vrolijke, intelligente, goed verzorgde vrouw

Man | 40-60

Facts: 52 jaar, 1.91m, woonachtig in Amsterdam

Een charmante, ondernemende man met een warme en sympathieke uitstraling. Hij komt open en vriendelijk over en staat onder zijn vrienden en familie bekend als de man die voor de gezelligheid zorgt.

Na de middelbare school heeft hij de studie accountancy afgerond en tevens een postdoctorale studie aan de VU. Een leuke tijd waar hij een hechte vriendengroep aan overgehouden heeft. Hij is inmiddels alweer 15 jaar werkzaam bij een internationale investeringsmaatschappij waar hij de Nederlandse tak heeft uitgebouwd en leiding geeft. Hij ontwikkelt zich graag, is stressbestendig, ambitieus en leergierig.

Op het eerste gezicht denk je misschien te maken te hebben met een wat introverte rustige man, maar geef hem even de tijd en je zal zien: there is more than meets the eye! Hij kan goed luisteren, interesse tonen en is betrouwbaar, eerlijk en oprecht. Hij staat bij zijn vrienden en familie bekend als een organisatietalent en een echte sfeermaker.

Hij heeft twee grote passies: reizen en muziek. De vele reizen die hij heeft gemaakt, zijn een mix van actief en ontspanning. Hij wil de cultuur, tradities en gewoontes van een land/volk ervaren en dat lukt niet door hele dagen aan het strand te liggen. Zijn toekomstige partner moet dan ook echt wel net als hij reiskriebels hebben. Daarnaast is hij sportief, bezoekt hij graag een muziekconcert of een leuk museum. Ook gaat hij graag (uit)eten of borrelen met goede vrienden en familie.

Hij heeft verschillende relaties gehad, helaas zat de ware er nog niet tussen. Hij heeft zelf geen kinderen, maar is dol op zijn neefjes en nichtjes. De vrouw die bij hem past is tussen de 45 en 50 jaar, stijlvol en verzorgd. Een energieke, vrolijke en warme persoonlijkheid met een jeugdige uitstraling. Zij is sociaal, intelligent, nieuwsgierig naar de wereld en ze staat onafhankelijk en positief in het leven. Tot slot is ze zelfverzekerd zonder arrogant te zijn. Ze kan tegengas geven, durft initiatief te nemen en heeft zelfspot. Maar ze vindt het ook fijn om in het weekend rustig thuis op de bank te hangen of een lekkere boswandeling te maken.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Betrouwbare, charmante man zoekt vrolijke, intelligente, goed verzorgde vrouw

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.