Sprankelende vrouw met blonde krullen en ontwapenende lach zoekt ondernemende man met humor!

Vrouw | 40-60

Facts 50 jaar, woonachtig in Den Haag 

Met haar blonde krullen en ontwapenende lach is zij een leuke vrouw om te zien. Ze woont met haar kinderen (middelbare school leeftijd) in Den Haag.

Ze heeft een achtergrond in de HR. Ze heeft ook een tijdje haar eigen bedrijf gehad en werkt nu als Coach. De vrijheid van het ondernemerschap past haar. Ze is sportief, vroeger hockey, tennis, zeilen en roeien en momenteel yoga, fietsen en wandelen. Ze houdt van het water en de sneeuw. Ze zwemt het hele jaar door in zee en wintersport vindt ze één van de fijnste vakanties.

Ze is een energieke persoonlijkheid, ze heeft een enthousiast karakter, is empathisch en ze durft haar kwetsbaarheden te tonen. Ze is sociaal, sensitief en staat onafhankelijk en krachtig in het leven. Zij houdt van een gezellig en warm (t)huis. 

Ze is op zoek naar een energieke man, die open staat voor haar kinderen. Hij is nuchter, zelfbewust en heeft een optimistische kijk op het leven. Vertrouwen (in elkaar) is belangrijk en humor vindt zij heel aantrekkelijk. Een ondernemende man die geniet van het leven en die diepgang in een gesprek niet schuwt. Samen lachen, genieten, delen en beleven, elkaar inspireren en er voor elkaar zijn.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Sprankelende vrouw met blonde krullen en ontwapenende lach zoekt ondernemende man met humor!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.