Aantrekkelijke arts met warme persoonlijkheid zoekt speelse, stralende en oprechte vrouw

Man | 40-60

Facts: 54 jaar, 1.91m lang, woonachtig in Amsterdam

Hij kijkt terug op een fijne jeugd in Brabant. Hij was een vrolijk en creatief kind, veel buiten met vriendjes en zeer sportief. Tennissen was en is nog steeds favoriet. Hij is redelijk beschermd opgevoed en qua studentenleven ging er dan ook een wereld voor hem open. Naar eigen zeggen een prachtige tijd. Hij studeerde geneeskunde en koos voor de specialisatie neurologie. De patiëntenzorg, het opleiden van studenten en het begeleiden van promovendi maken zijn werk zeer afwisselend en uitdagend.

Zijn interesses zijn breed en hij volgt het nieuws en actualiteiten. Hij leest graag romans of andere genres: van psychologie, filosofie tot vakliteratuur. Hij is fit en sportief, hij gaat graag tennissen, hiken of lekker een lange wandeling maken. Hij heeft vroeger piano gespeeld en denkt er sterk over om die hobby weer op te pakken. Hij kan genieten van stedentrips maar ook van mooie vakanties waarbij eenvoud wordt afgewisseld met luxe. In de winter is hij graag te vinden op de ski’s en met zijn vrienden/familie kan hij echt genieten van borrelen en lekker eten. Hij is de trotse vader van een zoon (inmiddels bijna 6 jaar oud) met wie hij een warme band heeft.

Hij is te omschrijven als sociaal, gezellig, breed ontwikkeld, een denker, lief, openhartig en empathisch. Hij heeft een warme persoonlijkheid en is iemand die houdt van gezelligheid, een echt mensenmens! Karaktereigenschappen die hem verder goed typeren: betrouwbaar, zorgzaam en initiatiefrijk.

De ideale vrouw voor hem is intelligent, lief, warm, sociaal en open-minded. Ze is authentiek, straalt en heeft een goed gevoel voor humor. Verder is ze ondernemend, initiatiefrijk en kan genieten van het “gewone”. Ze is beschouwend, kan relativeren, goed luisteren en oordeelt niet te snel. Ze is ook bereid om naar zichzelf te kijken en durft zich kwetsbaar op te stellen. Tot slot vindt hij het aantrekkelijk als zijn partner een zekere speelsheid bezit.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Aantrekkelijke arts met warme persoonlijkheid zoekt speelse, stralende en oprechte vrouw

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.