Is de Liefde Wel Wederzijds? Ontdek het Met Deze 5 Signalen!

Merel Nijman | donderdag 08 juli 2021

Wat leuk, je bent verliefd! Maar hoe weet je nou of het wederzijdse liefde is? Verliefd zijn is erg spannend! Dus knagen er vragen aan je, zoals: is de ander ook verliefd op mij? Zijn de gevoelens wederzijds? Delen jullie dezelfde gevoelens? In deze blog geven wij je 5 signalen om te ontdekken of jullie liefde wederzijds is.

Wanneer ben je verliefd?

Als je een aantal dates hebt gehad, kan het zijn dat je wat vlinders begint te voelen. Grote kans dat je je afvraagt of je verliefd bent. Gevoelens kunnen namelijk enorm verwarrend zijn. Gelukkig zijn er een vijf signalen waaraan je kunt herkennen of je verliefd bent. Lees hierover verder in onze blog! https://dtng.nl/verliefd-vijf-singalen/ Als jij zeker weet dat je verliefd bent lees dan de 5 signalen hieronder om te ontdekken of jouw partner/date dat ook is.

Signaal 1: Hij/zij neemt initiatief om de relatie vooruit te helpen

De meeste mannen en vrouwen zouden in gevallen dat ze niet verliefd zijn, het proberen te houden zoals het nu is. Hij/zij vindt het dan goed zoals het nu is, en wil het graag zo houden. Als diegene wel verliefd is op jou en je graag wil, zou die zijn best willen doen voor jou. Diegene zou dan jullie “relatie” steeds een stapje verder willen brengen en toont hiervoor initiatief.

Signaal 2: Hij/zij wil je steeds vaker zien

Een van de manieren waarop je een relatie verder brengt, is door elkaar vaker te zien. In diegene zijn hoofd is er hoop dat je tijd en zin hebt om af te spreken. Hiernaast is er ook de hoop dat als jullie elkaar meer zien, dat er meer gevoelens komen. Iemand is serieus wanneer diegene je zoveel mogelijk in je leven wil. Als er al vlinders zijn dan is een goed teken dat de rest van de omgeving wordt “verwaarloosd” om maar met elkaar te kunnen zijn.

Signaal 3: Hij/zij is geïnteresseerd in je persoonlijkheid

Wanneer het blijft bij samen een wijntje drinken en alleen seks, dan zou de eerste alarmbel moet gaan rinkelen. Het is belangrijk dat diegene alles over je te weten wil komen. Dit kan door middel van diepe vragen stellen, goed luisteren en de tijd voor je nemen. Hij/zij kan ook achter je persoonlijkheid komen door dingen te willen ondernemen om zo te zien hoe jij in verschillende situaties reageert.

Signaal 4: Hij/zij is een beetje jaloers

Een klein beetje jaloezie geeft aan dat iemand je niet wil kwijtraken. Iemand een beetje jaloers proberen te maken en kijken of diegene hapt, kan je doen inzien of het wederzijdse liefde is. Het kan iemand ook doen inzien dat er meer kapers op de kust zijn en dat diegene zijn best mag doen voor jou.

Signaal 5: Hij/zij wil je voorstellen aan diegene zijn familie

Iemand stelt jou niet voor aan zijn of haar ouders als het niet wederzijdse liefde is. Het is de manier om te laten zien dat het serieus is, want je stelt niet zomaar iedereen voor aan je familie. Maar let wel op, dit signaal komt altijd redelijk laat!