Meld je nu aan!

Gespecialiseerde matchmaking voor hoger opgeleide mannen

Durf jij het aan om kennis met ons te maken en de dialoog aan te gaan?

Meld je dan vrijblijvend aan!

Vind je droomvrouw via DTNG.

Die ene vrouw die voor jou het verschil maakt. Ze is er, je hebt haar alleen nog niet ontmoet. De kans dat je haar via een datingapp leert kennen is klein. De kans dat je haar spontaan tegen het lijf loopt nog kleiner. Tijd om de controle te pakken over jouw liefdesleven. Met DTNG. relatiebemiddeling vind je haar: dé vrouw van je leven.

Door een drukke baan en een rijk sociaal leven is het er nog niet van gekomen. Maar dat er tijd en plek is voor liefde in jouw leven is een gegeven. Met relatiebemiddeling via DTNG. kies je voor een gerichte zoektocht naar een partner die past bij het leven zoals jij het leeft. Een vrouw die net als jij hoogopgeleid is en je normen en waarden deelt. Die dezelfde interesses en levensstijl heeft. Een gelijkgestemde die jouw leven nóg een beetje mooier maakt.


Vrijblijvend kennismaken

Zo werkt relatiebemiddeling met DTNG.

Bekijk elke stap
arrow

Onze samenwerking begint met jouw aanmelding op onze website. Vervolgens nemen we binnen 48 uur telefonisch contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek. We willen graag te weten komen wie je bent, waar je voor staat en waarnaar je op zoek bent in een relatie. Zo zetten we samen de eerste stap naar de perfecte match. Jouw perfecte match!


Maak kennis met ons

Na het intakegesprek stellen we een profielschets op. Het profiel leggen we vanzelfsprekend ter goedkeuring nog aan je voor. Herken jij jezelf in het verhaal? En hebben we een leuke foto van jou ontvangen? Dan is het profiel compleet en kan de zoektocht beginnen!


Neem vrijblijvend contact op

We kloppen niet met de eerste de beste bij je aan, maar gaan grondig en zorgvuldig te werk. Soms gaat dit snel, soms heeft het wat meer tijd nodig. Na het vinden van een match laten we je dit natuurlijk direct weten. We bespreken dan samen het profiel en vertellen je waarom we denken dat zij goed bij je past.


Bel nu: 035-2063018

Zijn jullie beiden enthousiast? Dan gaan jullie op date! Inspiratie nodig waar af te spreken? We helpen je graag. Als ervaringsdeskundigen kennen we de beste plekken om ongedwongen af te spreken. Na je date willen we natuurlijk heel graag weten hoe het gegaan is en of jullie op een tweede date gaan. Wel een leuke avond gehad, maar nog geen 'chemie’ gevonden? In dat geval gaat de zoektocht verder.
Snel jouw eerste date?


Snel jouw eerste date?

De praktijk leert ons dat de eerste date binnen vier weken plaatsvindt. We zoeken een (half) jaar lang intensief voor je en geven je eerlijke feedback en begeleiding. Met een tweewekelijks contactmoment houden we je op de hoogte van het proces.

Het telefonische gesprek en de eerste persoonlijke kennismaking (bij jou thuis) zijn vrijblijvend en kosteloos. Zijn we beide enthousiast over een partnership dan starten we de samenwerking. Om de zoektocht samen aan te gaan en een ‘search op maat’ te kunnen doen rekenen wij €3500,- voor een half jaar lidmaatschap en €5000,- (incl. BTW) voor een jaar lidmaatschap. Voor dit bedrag zoeken we een (half) jaar lang intensief. Gedurende het lidmaatschap word je persoonlijk begeleid/gecoacht door jouw Matchmaker.

Profielschets in de praktijk

Benieuwd hoe een profielschets eruit ziet? Bekijk hier een voorbeeld van één van onze single heren.

Charmante, vlotte man zoekt intelligente, authentieke vrouw

Man | 40-60

Facts: 45 jaar, 1.83m lang en woonachtig in ‘t Gooi

Een klassieke verschijning die direct de verbinding aangaat als je hem ontmoet. Een gemakkelijke prater, intelligent, nieuwsgierig, lief, warm, oprecht en authentiek. Trotse vader van twee zoons.

Na zijn studie in Amsterdam startte hij zijn carrière binnen het corporate bankwezen, maar al snel trok hij de conclusie dat hij meer tot zijn recht komt als Consultant. Een rol die hij vanuit zijn eigen bedrijf nog steeds met veel passie vervult voor diverse organisaties. Deze ondernemer is sterk in het doorzien en beïnvloeden van complexe sociale systemen. Hij is breed geïnteresseerd in de psychologie van de mens als wel in filosofie, biologie en neuroscience.

Graag voert hij diepgaande gesprekken over thema’s die echt ergens over gaan. Deze sportieveling heeft een actieve levensstijl. Naast een dagelijkse workout in de sportschool wandelt hij graag in de natuur (hiking). Hij leest veel, luistert graag naar interessante podcasts en houdt erg van reizen, met enige luxe en een actief programma.

De vrouw die bij hem past is intelligent, open-minded, ambitieus en sportief. Een slanke, vrouwelijke verschijning tussen de 37 en 46 jaar. Ze heeft een wereldse blik, ze mag zowel Engelstalig als Nederlandstalig zijn, ze houdt van reizen en andere culturen ontdekken. Ook zij wil zich blijven ontwikkelen als persoon, is breed geïnteresseerd, authentiek, oprecht en liefdevol. Samen diepgaande gesprekken voeren, genieten en het beste uit het leven halen. Een relatie opbouwen waarin je elkaar aanvult en versterkt.

Deze mannen vonden hun droomvrouw via DTNG.


Meer recensies
“Matchmaker Lotte veranderde mijn leven door me voor te stellen aan mijn vriendin. Wij zouden elkaar nooit ontmoet hebben, maar ze is mijn grote liefde. Mijn soulmate; sinds ik haar ken is mijn leven een groot feest. Geen enkele van mijn relaties heeft ooit zo 100% aangesloten op wie ik ben. Wij vergelijken onszelf met een legodoosje. Je kunt er verschillende dingen mee bouwen, maar je merkt in alles dat de bouwstenen hetzelfde zijn. Lotte was middels DTNG. op zoek voor mijn toen nog niet vriendin. Ik had Lotte ooit ruim een jaar eerder een keer gezien op een evenement en daarna nooit meer gesproken. Na het profiel van mijn vriendin uitgewerkt te hebben ging er bij haar een belletje rinkelen. Hoewel ze mij dus niet goed kent, voelde ze dat er een match zou kunnen zijn. Daarna ben ik met Lotte gaan praten om mijn profiel op te stellen. Na dat gesprek was Lotte al overtuigd; dit is een match made in heaven. Toen we elkaar ook daadwerkelijk ontmoetten bleek het inderdaad liefde op het eerste gezicht. Natuurlijk zit daar een dosis geluk bij, maar het was geen toeval. Ik ben ervan overtuigd dat Lotte echt een groot talent heeft voor het inschatten of mensen bij elkaar passen. Daarnaast heeft ze met haar studie psychologie en ervaring als therapeute de bouwstenen gelegd om te kunnen doorzien wat mensen drijft en zou kunnen verbinden. Plus dat het haar helpt een echt goed en onderbouwd profiel te schrijven, wat het veel eenvoudiger maakt een goede match te vinden. Daarnaast heeft ze veel ingangen en een uitgebreid netwerk. Als laatste is DTNG. niet alleen haar werk, maar ook haar passie; dat maakt alle verschil.”
Bas (44) Amsterdam
Lees meer
arrow
“Na drie ontmoetingen met hele leuke vrouwen bleef ik toch het gevoel houden dat het wel goed zou komen. Het was bij alle drie ‘bijna raak’ en de gesprekken waren heel leuk en inzichtgevend. Ik ben nu met groot enthousiasme in de 4e date gerold met een fantastische vrouw! We zien elkaar in blijdschap en hebben beiden het gevoel dat we elkaar gevonden hebben. Wat mij in dit traject erg geholpen heeft is – na iedere date – de inhoudelijke feedback van Lotte. Eerlijk, confronterend, ‘to the point’ en met een ongelooflijke precisie waar het gaat om het nakomen van afspraken. Mijn aanvankelijk scepsis om me in te schrijven bij DTNG. is omgeslagen in respect en waardering. Een mooie ervaring die ik iedere single toewens!”
Tom (52) Utrecht
Lees meer
arrow
“Het blijft toch een beetje iets vreemds om via een datingbureau mijn droomvrouw te hebben gevonden. Wat mij bijstaat over jouw dienstverlening is toch wel de enorme betrokkenheid die je toonde. Daarnaast weet je ook snel een persoon te doorgronden en heb je mij laten inzien dat er meer is dan alleen een mooi plaatje. Alhoewel de eerste date niet direct diegene was die ik verwachtte, bleek het achteraf een schot in de roos. Kortom, jouw hulp heeft mij de ogen geopend en mij een nieuwe liefde gegeven. Dank daarvoor!”
Diederik (39) Amsterdam
Lees meer
arrow
Meld je aan: niet geschoten is altijd mis

De perfecte match begint met een eerste kennismakingsgesprek. Laat je gegevens hieronder achter en we nemen binnen 48 uur telefonisch contact met je op. Zo krijgen we een beeld van wie je bent, waar je voor staat en wat je zoekt in een relatie. Daarna kan de zoektocht écht beginnen.

  Vul hier je gegevens in!

  We nemen na het ontvangen van je gegevens spoedig contact met je op.

  Jouw naam *

  E-mailadres *

  Telefoon

  Interesse In *
  30-4040-6060+

  Bericht