De leukste romantische uitjes!

Roos van Ginkel | donderdag 24 juni 2021

De lockdown is eindelijk voorbij. Dit is hét moment voor ‘quality time’. Even samen er op uit en genieten van elkaar. Zowel voor stellen die nog helemaal verliefd zijn als voor stellen die wat te verduren hebben gehad tijdens corona, een romantisch weekendje weg is altijd de oplossing. Daarom hebben wij hieronder de vier leukste romantische uitjes op een rij gezet.

1. Romantische uitjes? Ga op roadtrip!

How about een romantische roadtrip? Op verschillende plekken in Nederland kun je een oldtimer huren om mee op pad te gaan. Of jullie kunnen een scooter huren om een tour te maken door de mooiste plekjes in Nederland. Om je romantische uitje compleet te maken reserveer je er een goed gevulde picknickmand bij. Doe de radio aan, zing mee en genieten van het uitzicht.

2. Samen cruisen over de Amsterdamse grachten

Wat is er romantischer dan samen met je partner varen over de Amsterdamse grachten? Huur een bootje, neem een lekker wijntje mee en geniet van het uitzicht. Vooral als het donker wordt en de Amsterdamse lichtjes branden, is het uitzicht adembenemend mooi. 

3. Romantisch dineren op grote hoogte

Het is mogelijk om op 100 meter hoogte te dineren bij de Euromast in Rotterdam. Vanuit de Euromast is het uitzicht ongekend, met tienduizend lichtjes die de Rotterdamse skyline omringen. Voor 180 euro krijgen jullie een heerlijk glas Prosecco, een 5-gangen verrassingsdiner en een bijpassend wijnarrangement. 

4. Privé wellness

Hoe kom je beter tot rust dan in een privé wellness. Even weg uit de drukte, telefoons uit en lekker tijd met elkaar doorbrengen. In meerdere plekken in Nederland heb je privé wellness en saunafaciliteiten. Je kunt dan een overnachting boeken met alle bijhorende wellness faciliteiten voor jullie twee. Even helemaal tot rust komen!

Nu is het perfecte moment om met je partner een romantische dag weg te gaan. Of je nou een scooter huurt, samen gaat dineren of gaat varen op de Amsterdamse grachten, romantiek is gegarandeerd.