Relatiebemiddeling Rotterdam

Relatiebemiddelingsbureau DTNG. Rotterdam weet dat relatiebemiddeling maatwerk is. Ieder mens is anders en het vinden van de liefde lukt alleen als jouw matchmaker jou goed begrijpt en snapt wat je zoekt. Je moet een klik hebben met elkaar en elkaar vertrouwen.

Relatiebemiddelingsbureau DTNG. werkt met verschillende matchmakers die allen ervaren gesprekspartners zijn en een passie hebben voor mensen en de liefde. Ze kennen de stad en snappen de cultuur. Geen woorden maar daden.

De klanten van DTNG. zijn ondernemende en ontwikkelde mensen die oog hebben voor kwaliteit en met open vizier in het leven staan. Met humor en relativeringsvermogen kijken ze vooruit, het glas is altijd half vol. Ze zijn nieuwsgierig en blijvend geïnteresseerd in hun omgeving. Inhoudelijke gesprekken zijn belangrijk, ze hebben een bovenmatige interesse in het nieuws en actualiteiten en genieten van een mooi glas wijn. Ze zijn vaak sportief en hebben affiniteit met hockey, zeilen, golf, tennis en reizen. 

We komen niet met de eerste de beste bij je aan, maar gaan grondig en zorgvuldig te werk. Soms gaat dit snel, soms heeft het wat meer tijd nodig. Na het vinden van een match laten we je dit natuurlijk direct weten. We bespreken samen het profiel, laten je de foto zien en vertellen je waarom we denken dat hij of zij goed bij je past.

Rotown magic

Rotterdam is niet te filmen
De beelden wisselen te snel
Rotterdam heeft geen verleden
en geen enkele trapgevèl

Rotterdam is niet romantisch
heeft geen tijd voor flauwekul
is niet vatbaar voor suggesties
luistert niet naar slap gelul

’t Is niet camera-gevoelig
lijkt niet mooier dan het is
Het ligt vierkant hoog en hoekig
gekanteld in het tegenlicht

Rotterdam is geen illusie
door de camera gewekt
Rotterdam is niet te filmen
Rotterdam is vééls te ècht

uit: ‘Vrijwel alle gedichten’, 2004.

Schrijver: Jules DeelderNederlandsedichter, voordrachtskunstenaar of performer en schrijver.