Relatiebemiddeling Amsterdam

DTNG. Amsterdam gelooft dat relatiebemiddeling maatwerk is. Het vinden van de liefde lukt alleen als jouw matchmaker jou goed begrijpt en snapt wat je zoekt. Je moet een klik hebben met elkaar.

Relatiebemiddelingsbureau DTNG. werkt met verschillende matchmakers die allen ervaren gesprekspartners zijn en een passie hebben voor mensen en de liefde. Ze kennen de stad en snappen de cultuur. 

De klanten van DTNG. zijn ondernemende en ontwikkelde mensen die oog hebben voor kwaliteit en met open vizier in het leven staan. Met humor en relativeringsvermogen kijken ze vooruit, het glas is altijd half vol. Ze zijn nieuwsgierig en blijvend geïnteresseerd in hun omgeving. Inhoudelijke gesprekken zijn belangrijk, ze hebben een bovenmatige interesse in het nieuws en actualiteiten en genieten van een mooi glas wijn. Ze zijn vaak sportief en hebben affiniteit met hockey, zeilen, golf, tennis en reizen. 

In de stad Amsterdam, waar de zeelieden lallen
Tot hun nachtmerries schallen, over oud-Amsterdam
In de stad Amsterdam, waar de zeelieden dronken
En als een wimpel zo lam, in de dokken gaan ronken

In de stad Amsterdam, waar de zeeman verzuipt
Vol van bier en van gram, als de morgen ontluikt
In de stad Amsterdam, waar de zeeman ontwaakt
Als de warmte weer blaakt, over Damrak en Dam

Acda en de Munnik zongen in 1997 het nummer  Jacques Brel in een vertaling van Ernst van Altena. Eerder zetten ook De Dijk (1994) en Liesbeth List (1969) deze versie van dit liedje al eens op de plaat.