Relatiebemiddeling Eindhoven

Zoek je een partner in regio Eindhoven? Relatiebemiddelingsbureau DTNG. voor hoger opgeleiden in de regio Eindhoven helpt jou met je zoektocht naar een geschikte partner.

Relatiebemiddeling is maatwerk. Het vinden van de liefde lukt alleen als jouw matchmaker jou goed begrijpt en snapt wat je zoekt. Je moet een klik hebben met elkaar.

Relatiebemiddelingsbureau DTNG. werkt met verschillende matchmakers die allen ervaren gesprekspartners zijn en een passie hebben voor mensen en de liefde. Ze kennen de stad en snappen de cultuur. 

De klanten van DTNG. zijn ondernemende en ontwikkelde mensen die oog hebben voor kwaliteit en met open vizier in het leven staan. Met humor en relativeringsvermogen kijken ze vooruit, het glas is altijd half vol. Ze zijn nieuwsgierig en blijvend geïnteresseerd in hun omgeving. Inhoudelijke gesprekken zijn belangrijk, ze hebben een bovenmatige interesse in het nieuws en actualiteiten en genieten van een mooi glas wijn. Ze zijn vaak sportief aangelegd en hebben affiniteit met hockey, zeilen, golf, tennis en reizen. 

In de lichtstad is er licht zat
dat u wijst op wijn en bier
een aantrekkelijk gezicht dat
ieder aanzet tot vertier
uitgebreid je keeltje smeren
heel ’t liefst de hele avond lang
Ja op tijd te recreëren 
is een algemeen belang

Thieu Sijbers (Nijnsel, 20 december 1924 – Eindhoven, 11 september 1998) was een cabaretier en vertolker van het Brabantse lied. 
Sijbers was leraar in Utrecht, Eindhoven en Veldhoven.
Dit  liedje  ” In de lichtstad is er licht zat” uit 1972 van Tjeu Sijbers, opgenomen in cafe Oud Eindhoven, onderdeel van de video; Stadsjournaal Eindhoven 1972 

Vrijblijvend kennismaken

Inschrijfformulier vrijblijvend kennismaken
  • Vul hier je gegevens in!

    We nemen na het ontvangen van je gegevens spoedig contact met je op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.