Relatiebemiddeling Apeldoorn

Zoek je een partner in regio Apeldoorn? Relatiebemiddelingsbureau DTNG. voor hoger opgeleiden in de regio Apeldoorn helpt jou met je zoektocht naar een geschikte partner.

Relatiebemiddeling is maatwerk. Het vinden van de liefde lukt alleen als jouw matchmaker jou goed begrijpt en snapt wat je zoekt. Je moet een klik hebben met elkaar.

Relatiebemiddelingsbureau DTNG. werkt met verschillende matchmakers die allen ervaren gesprekspartners zijn en een passie hebben voor mensen en de liefde. Ze kennen de stad en snappen de cultuur. 

De klanten van DTNG. zijn ondernemende en ontwikkelde mensen die oog hebben voor kwaliteit en met open vizier in het leven staan. Met humor en relativeringsvermogen kijken ze vooruit, het glas is altijd half vol. Ze zijn nieuwsgierig en blijvend geïnteresseerd in hun omgeving. Inhoudelijke gesprekken zijn belangrijk, ze hebben een bovenmatige interesse in het nieuws en actualiteiten en genieten van een mooi glas wijn. Ze zijn vaak sportief en hebben affiniteit met hockey, zeilen, golf, tennis en reizen. 

DTNG. zet alle kanalen in om voor jou de geschikte partner te vinden. Wij selecteren profielen uit onze database en daarnaast gaan de matchmakers gericht op zoek naar geschikte profielen buiten de database. Vervolgens vindt een zorgvuldige selectie plaats van geïnteresseerden en worden face-to-face selectiegesprekken gevoerd met potentiële partners.