High-end Singles Reis Beaune | 7-10 sept 2023 | laatste plekken!

Lotte Ditzel | dinsdag 08 augustus 2023

Komend najaar (september 2023) hebben we een geweldig lang weekend naar Beaune (Bourgogne) georganiseerd!

Bekijk de highlights uit het programma alvast hieronder: 

Op donderdag 7 september arriveert iedereen in Beaune en checken we in bij Hotel De La Poste. Hierna worden we verwacht voor een Private Wine Tasting bij Domaine Debray in Beaune, onder begeleiding van een lokale wijnkenner. Wij zullen genieten van echte Franse wijnen uit de streek, met lekkere bijpassende hapjes. Aansluitend eten, drankjes en een pubquiz in een Franse kroeg. 

Op vrijdag 8 september is er na een volledig verzorgd ontbijt de mogelijkheid om te gaan golfen (9 holes) op de allermooiste baan van de Bourgogne. Het ziet er echt sprookjesachtig uit! Voor de niet-golfer is er ruimte om de stad Beaune te ontdekken, van cultuur snuiven tot souvenirs shoppen of een mooie wandeling maken door de prachtige binnenstad. We zullen met z’n allen lunchen in de binnentuin van een prachtig restaurant in Beaune. Na de lunch zullen we op een actieve manier – met een lokale gids – de omgeving verder verkennen. ‘s Avonds gaan we dineren op sterrenniveau. Wij hebben het alvast voorgeproefd en we kunnen je verklappen: het is absoluut waanzinnig!

Op zaterdag 9 september zullen we na een stevig ontbijt onze wijnkennis verder verbreden en worden we begeleid door de wijnvelden van de Bourgogne. We zullen hier een halve dag voor uittrekken. Leuk om te weten: het is in september druivenpluk seizoen, dus we zullen de lokale wijnboeren aan het werk zien. Een unieke beleving! Nadat we de wijnvelden van dichtbij hebben bekeken, zullen we deze dag spectaculair afsluiten. We gaan de lucht in en zullen de Bourgogne streek vanuit een luchtballon bewonderen. Genieten van het prachtige uitzicht en de zonsondergang over de wijnvelden. We sluiten af in een lokale kroeg met hapjes en drankjes. 

Op zondag 10 september pakken we na een uitgebreid ontbijt weer onze koffers om huiswaarts te keren, en hopen we dat je hebt genoten en niks tekort bent gekomen. 

Laatste plekken beschikbaar! Meer weten of aanmelden kan via Saron (saron@dtng.nl) of Lotte (lotte@dtng.nl)

We kijken er naar uit!