DTNG. in het AD

Lotte Ditzel | donderdag 12 september 2019

Sinds vrijdag jl. staan we met een artikel op AD.nl. We lichten toe wat toch het bestaansrecht is van een relatiebemiddelingsbureau in deze tijd met al haar gratis apps die je helpen leuke singles te ontmoeten? Wat kan een matchmaking bureau überhaupt beter op dit vlak dan de singels zelf? 

Naar onze mening komt het juist onder andere door de apps, dat wij bestaan. Singles krijgen via de apps een enorm aanbod voorgeschoteld en belanden in een soort vleeskeurende wereld waarin niemand meer durft te kiezen. We weten te goed wat er nog meer rondloopt (staat allemaal keurig op een rijtje in de app) en met het kiezen voor die ene, laat je al die anderen gaan. Wat nou als die ander nog leuker, grappiger of liever is?

Lees het hele artikel op: www.ad.nl/home/liefde-is-niet-maakbaar-maar-de-weg-er-naar-toe-wel~a48b225d/

Immers:

Liefde is niet maakbaar maar de weg er naar toe wel

DTNG. Het aantal singles stijgt explosief, sterker nog, in 2050 is de helft van alle huishoudens single volgens Jan Latten (CBS-hoofddemograaf en hoogleraar sociale demografie). Door scheiding of ziekte komen ook steeds meer ouderen alleen te staan. In 2015 publiceerde het CBS al cijfers over de toename van scheidingen onder ouderen: vroegen in 2004 nog 2.000 60-plussers een scheiding aan, in 2014 waren dit er 5.300, ruim 2,5 keer zoveel dus!

Tegenwoordig weten mensen niet meer waar ze de liefde moeten vinden. De dating apps brengen het vaak niet en maken je juist onzeker. Het ‘echte’ is er vanaf en liefde is een spel geworden. Dat is waar relatiebemiddelingsbureau DTNG. haar rol pakt.

WAT VOOR TYPES SCHRIJVEN ZICH IN BIJ EEN RELATIEBEMIDDELINGSBUREAU?

Lotte Ditzel en Marie-José Bosch
Lotte Ditzel en Marie-José Bosch © DTNG.

Waar je vroeger voor gek werd verklaard wanneer je naar een coach ging, zie je nu dat iedereen die zichzelf de moeite waard vindt, zich laat coachen. Dat zie je ook bij relatiebemiddeling. Het zijn juist niet de ‘losers’ die zich aanmelden, maar ontwikkelde en  nieuwsgierige mensen met een gelukkig leven. Ze hebben een mooie carrière (gehad) en een rijk sociaal leven. Het enige wat ontbreekt is een partner die echt bij ze past. 

ONTSTAAN RELATIEBEMIDDELINGSBUREAU DTNG.

“Toen ik 5 jaar geleden vrijgezel werd en de dating apps uitprobeerde, kwam ik er snel achter dat dit niets voor mij is.” Aldus Lotte Ditzel, matchmaker, oprichter en eigenaar DTNG. “Het was oppervlakkig en onecht. Ik ging op zoek naar een relatiebemiddelingsbureau maar kon er geen vinden die bij mij paste. Ik besloot daarom om het zelf te gaan doen! Een kwalitatief bureau dat transparant, daadkrachtig en kritisch is. Wij richten ons met DTNG. op drie leeftijdsgroepen: 30-40, 40-60 en 60+.”

“De database van DTNG. bestaat uit mensen die met een open vizier in het leven staan en maatschappelijk betrokken zijn. Ze zijn nieuwsgierig, breed ontwikkeld en intelligent. Als een nieuwe aanmelding niet aan deze uitgangspunten voldoet zeggen we dit eerlijk en verwijzen we door naar een ander bureau” vertelt Marie-José Bosch, mede-eigenaar en matchmaker DTNG. 

HOE KOMT DTNG. AAN EEN GOEDE MATCH?

DTNG. put uit de rijk gevulde database met een man/vrouw verhouding van 50/50 en heeft ambassadeurs in dienst die matchende singles aanbrengen. Daarnaast gaan ze ook op zoek in hun brede netwerk. Lotte en Marie-José zijn aangesloten bij diverse businessclubs en presenteren regelmatig op o.a. golfclubs en events om zo continu hun netwerk uit te breiden.

© DTNG.

Relatiebemiddelingsbureau DTNG. 
Plein 1945 nr.27
Laren 
www.dtng.nl
020-2440676