Wil jij de liefde van je leven vinden? Dating bij DTNG.

Zoekende naar een partner? Wij maken het weer leuk!

Relatiebemiddeling voor hoogopgeleiden

Dating is moeilijk en kost veel tijd. Heb je een boeiend leven maar ook nog zoekende naar een partner? Ben je teleurgesteld geraakt door al het zoeken en past online daten niet goed (meer) bij je? Dan wordt het tijd voor de persoonlijke aanpak. DTNG. is er voor hoogopgeleide vrijgezellen!

Wij helpen jou met dating!

Dating voor hoogopgeleide vrijgezellen is niet eenvoudig. Wij nemen je het werk uit handen door tijd voor je te nemen, jouw persoonlijke wensen en voorkeuren in kaart te brengen en voor je op zoek te gaan naar die perfecte match.

Een leuke date is het meest succesvol in de juiste leeftijdsgroep, kies daarom hieronder eerst jouw leeftijd:

Relatiebemiddeling van DTNG. is betrouwbaar. We zijn transparant, integer en vertellen een eerlijk verhaal. Wij investeren in het contact met jou, staan open voor wat je zoekt en gaan discreet om met jouw informatie.

Onze daadkracht blijkt uit onze proactieve houding. We komen met voorstellen, we stellen vragen en we denken mee. En datzelfde verwachten we ook van jou. We stellen lastige vragen en dat mag jij ook doen.

Wij zijn kritisch in hoe we werken en met wie we werken. Wij vragen je om tijd en geld te investeren en 100% achter het proces te staan. We zijn dan ook niet voor iedereen de juiste keuze. Als we niet geloven in de kans op succes, dan zijn we daar duidelijk in. Wij zullen dan niet starten met de relatiebemiddeling.