Date Night? Dit zijn de 10 beste films om te kijken!

Merel Nijman | woensdag 27 oktober 2021

Samen een film kijken is natuurlijk een heerlijk idee en ideaal als date! De popcorn staat klaar, de wijn is ingeschonken maar dan nog een film kiezen. Smaken verschillen dus dit kan best nog een opgave worden.. Wij hebben daarom 10 filmtips op een rijtje gezet die perfect zijn voor een date night!

1. 50 shades of grey: Heel wat mensen dromen weg in deze hete film die veel gaat over romantiek en seks. Dus de perfecte film om jouw date spannend te maken!

2. Hitch: Dit is een grappige film met veel romantiek. Het gaat over een verslaggeefster die in aanraking komt met een gespecialiseerd adviseur (Will Smith). Echt een aanrader voor een leuke avond met humor.

3. The Notebook: Een echt klassieker die perfect is om te kijken op een date night. Een echte heerlijke romantische film.

4. A star is born: Lady Gaga speelt hier de hoofdrol in, een worstelende songwriter wiens leven verandert wanneer ze rockstar Jackson (Bradley Cooper) ontmoet. Een aangrijpend verhaal over verslaving, roem en liefde. 

5. Murder Mystery: dit was de best bekeken film van Netflix ooit en wij begrijpen wel waarom met als hoofdpersonen Adam Sandler en Jennifer Aniston. Het gaat in de film over een agent uit New York, die samen met zijn vrouw op vakantie gaat en daar raken ze verzeild in bizarre situaties.

6. 50 first dates: Dit is een hilarische film dus een aanrader voor als je een avond wilt lachen! Het is ook een romantische film want het gaat over een meisje (Lucy) dat aan korte termijn-geheugenverlies lijdt. Om een relatie met haar aan te knopen moet de andere hoofdrolspeler (Henry) dus elke keer opnieuw zijn best doen om Lucy weer verliefd te maken. 

7. Love Actually: Als je opzoek bent naar een hartverwarmende film is dit een top film om samen te kijken. De film volgt het liefdesleven van acht Londenaren in de aanloop naar kerst. Een film met verlies, verdriet maar vooral veel heerlijke liefde.

8. Gone girl: dit is een goede thriller! Het gaat over een echtpaar dat op het punt staat hun vijfde huwelijksjaar te vieren. Maar opeens komen er twijfels en verdwijnt de vrouw (Amy) en worden de vingers gewezen naar de man (Nick). 

9. The Irishman: deze Oscar-genomineerde film is gebaseerd op een boek uit 2004. Dit is een echte Amerikaanse misdaadfilm. In deze film spelen Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci de hoofdrollen en is gewoon een must-watch op jullie date night!

10. The Tourist: twee redenen om deze film te kijken: 1. Johnny Depp en 2. Angelina Jolie 😉 Samen belanden ze in een kat en muis spel maar niets is wat het lijkt!

Dusss ren naar de winkel en zet maar snel Netflix aan!