De Leukste Date Locaties van Amsterdam

Merel Nijman | dinsdag 21 september 2021

Jaaa! Wij komen met nog meer geweldige date locaties nadat wij al de vijf leukste date locaties door het land hadden uitgestippeld. En waar kan dit nou beter dan in Amsterdam? De matchmakers van DTNG. hebben wederom hun favoriete datespots gedeeld, en deze keer in Amsterdam. Lees de vijf leukste date locaties in deze blog.

1. Clos

Clos is een wijnbar met restaurant waar je helemaal wordt meegenomen in alles wat wijn zo mooi maakt. Zij combineren originele gerechten met handgemaakte wijnen in een ontspannende setting. Als je houdt van goede wijnen is dit zeker een aanrader!

 https://closamsterdam.nl/

2. Marathonweg

Bij de Marathonweg kun je genieten van alles; koffie, lunch, borrel en diner. Veel van hun gerechten worden bereid op de beroemde Green Egg (keramische grill op houtskool). Het draait bij hun om een goed stuk vlees of vis en ze zitten op de Marathonweg 😉

https://www.marathonweg.com/

3. Morgan & Mees

Morgan & Mees is een warm en charmant boetiek hotel met een heerlijke cocktailbar en restaurant. Het ligt in de fijne buurt Oud-West en staat bekend om zijn fancy uitstraling. Als je van oesters houdt en een heerlijk glas champagne, zit je hier aan het juiste adres!

https://morganandmees.com/

4. Louie Louie

Louie Louie, wat is geïnspireerd op het nummer van the Kingsmen, is een bar waar je kunt ontbijten en lunchen. In de avond kan je hier ook komen voor een borrel of diner. Het is een trendy café wat erg centraal ligt in Amsterdam! 

https://www.louielouie.nl/

5. Gertrude

Gertrude is een mooie zaak wat is geïnspireerd op Frankrijk. De uitstraling is hierdoor antiek wat het bijzonder maakt. De chefs koken met de seizoenen mee en ze beschikken over een mooie uitgebreide wijnkaart. Dit is de perfecte plek voor een heerlijke knusse date!

https://www.gertrudeamsterdam.nl/