Prachtige vrouwelijke vrouw met pit zoekt ondernemende, avontuurlijke man!

Vrouw | 30-40

Facts: 37 jaar, omgeving Eindhoven 

Een lieve, openhartige en ondernemende jonge vrouw. Een prachtige verschijning met haar lange donkerblonde haren, sprankelende ogen en stralende lach. Een krachtige dame met pit die zeker niet onopgemerkt blijft wanneer ze een ruimte betreedt. Haar Brabantse gezelligheid en toegankelijkheid in combinatie met haar modieuze stijl (vrouwelijk gekleed) sieren haar.

Na haar studie is ze gaan werken in de modebranche. Maar alhoewel ze altijd een passie heeft gehad voor mode, kwam ze er al snel achter dat ze zich hier niet op haar plek voelde. Inmiddels bekleedt ze met veel plezier een mooie (management) functie in het bedrijfsleven. 

Naast haar werk vindt ze het belangrijk om goed voor zichzelf te zorgen. Ze is sportief, bokst drie keer per week en gaat graag hardlopen. Daarnaast gaat ze graag een hapje eten en drinken buiten de deur en heeft ze een kookclub met vriendinnen. Ze houdt ontzettend van reizen waarbij ze een beetje luxe kan waarderen. Ze gaat liever naar de zon daar naar de sneeuw, maar vermaakt zich ook goed tijdens het skiën. 

Ze merkt dat ze toe is aan een fijne relatie. De man die bij haar past is eerder extravert dan introvert, ondernemend en avontuurlijk. Samen leuke dingen doen en tijd voor elkaar vrij maken vindt ze belangrijk. Een partner voor het leven om een toekomst mee op te bouwen, daar kijkt ze naar uit.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Prachtige vrouwelijke vrouw met pit zoekt ondernemende, avontuurlijke man!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.