Oprechte, welbespraakte man zoekt verzorgde, gepassioneerde vrouw!

Man | 40-60

Facts: 55 jaar, omgeving Groningen

Oprechte, ondernemende en welbespraakte man van 55 jaar. Met een gezonde dosis humor legt hij gemakkelijk contact en voel je je direct op je gemak. Een grote, mannelijke man met mooie blauwe ogen en een volle bos bruin/grijs haar. Woonachtig in Groningen, maar voor de liefde is reizen voor hem zeker geen probleem. Trotse vader van een zoon en twee dochters.

Na een Technische opleiding is hij gaan werken bij het Ministerie van Defensie. Na een bevlogen carrière is hij na tien jaar voor zichzelf begonnen. Hij is ondernemend en ambitieus, en het commerciële en persoonlijke contact van zijn werk heeft hem hier altijd enorm in gedreven. Een lieve toegankelijke man die weet wie hij is en waar hij voor staat. Zowel zakelijk als privé een man waar je op kunt rekenen. In zijn vrije tijd gaat hij graag een hapje eten buiten de deur, een leuke stad bezoeken of is hij bezig in zijn prachtige grote tuin. Een goede combinatie van impulsief op pad gaan of lekker in en rondom huis bezig zijn. 

De vrouw die bij hem past is goed verzorgd, gepassioneerd, vrouwelijk en zelfstandig. Elkaar begrijpen, kunnen aanvoelen en lezen, en daarnaast een eigen leven kunnen leiden is belangrijk voor hem. Ze hoeft geen carrièretijger te zijn maar wel haar mannetje kunnen staan. Zorgzaam, lief en met een goed gevoel voor mode en stijl. Een vrouw voor wie hij kan zorgen en met wie hij kan genieten!

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

 

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Oprechte, welbespraakte man zoekt verzorgde, gepassioneerde vrouw!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.