Ondernemer pur sang zoekt elegante, vrouwelijke vrouw om zijn leven mee te delen

Man | 60+

Facts: 70+, woonachtig in Amsterdam en Frankrijk

Een warme, aantrekkelijke en ondernemende man! Hij bruist van de energie en met zijn sprankelende ogen en stralende lach maakt hij meteen contact. Hij is erg fit en oogt daarom jonger dan zijn leeftijd.

Hij is een ondernemer pur sang en ondanks dat hij bescheiden is, is hij trots op wat hij bereikt heeft. Hij wist meerdere bedrijven op te zetten en (succesvol) te verkopen. Hij is nog steeds betrokken bij zijn huidige bedrijf en investeert daarnaast in andere bedrijven.

Hij is te omschrijven als serieus, maar ook als iemand die zeker in is voor een geintje. Hij is (goud)eerlijk, direct, gedreven, ondernemend en (zeer) sportief. Hij houdt zowel van de stad als de natuur. Een grote passie van hem is kunst. Daarnaast houdt hij van heerlijk uit eten gaan, kan hij genieten van een mooi glas wijn, een goed gesprek of een avondje theater of film. Reizen doet hij nog steeds graag. Hij is 50% van de tijd in zijn huis in Frankrijk te vinden.

De vrouw die bij hem past is een slanke, sportieve vrouw (liefste begin 60) die onafhankelijk in het leven staat. Graag is ze ontwikkeld en heeft ze een brede interesse. Een vrouw met allure en stijl die samen met hem van het leven wil genieten en voldoende vrijheid heeft om te reizen of een aantal maanden in Frankrijk te verblijven. Ze is fit en vitaal en ze vindt het leuk om zich vrouwelijk te kleden. Hij is niet op zoek naar een LAT-relatie, als de klik er is dan wil hij graag (op termijn) samenwonen.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Ondernemer pur sang zoekt elegante, vrouwelijke vrouw om zijn leven mee te delen

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.