Mooie (lieve) vrouwelijke vrouw zoekt sociale, ondernemende man!

Vrouw | 40-60

Facts: halverwege 50, omgeving Den Bosch

Een mooie verschijning met haar lange blonde haar, lichte make-up en warme ogen. Een ondernemer. Heeft jarenlang met plezier een eigen bedrijf gerund. Werkt nu als zelfstandige in de zorg. Ze haalt veel voldoening uit haar vak. Heeft een passie voor alles wat met auto’s te maken heeft. Houdt van antiek- en vintage spullen. Is creatief en houdt van muziek in alle genres. Ze kookt graag, het liefst voor vrienden en vriendinnen. Is gek op reizen, heeft al veel van de wereld gezien. Ze is een rustige levensgenieter die zeker ook de kleine en mooie dingen in het leven en de natuur kan waarderen. 

De man die bij haar past is warm en iemand die soms ook voor haar wil zorgen. Hij is sociaal vaardig, ondernemend, maatschappijbewust en betrouwbaar. Samen nieuwe herinneringen gaan maken en overal over kunnen praten, dat is voor haar het allerbelangrijkste in een relatie. 

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

 

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Mooie (lieve) vrouwelijke vrouw zoekt sociale, ondernemende man!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.