Deze ondernemende en energieke dame zoekt een avontuurlijke, levensgenieter!

Vrouw | 30-40

Facts: 33 jaar, woonachtig in Amsterdam

Met haar sprankelende blauwe ogen en energieke uitstraling is het een mooie verschijning om te zien. Na een bruisend studentenleven is ze in Amsterdam blijven wonen. Ze werkt nu voor een multinational en zit daar helemaal op haar plek. Ze is een creatieve denker en impulsief qua doen en laten, en altijd bereid om iets nieuws te proberen. Ze is outgoing en sociaal en houdt enorm van reizen. In haar vrije tijd brengt ze graag tijd door met haar vrienden, naar het theater, festival, (huis)feestje/club of gezellig een wijntje doen in een hippe wijnbar of gewoon in een bruin café. 

Ze wil graag een man ontmoeten die écht voor haar gaat. Hij is lang (zij is 1.75) een man die er staat, met een goed gevoel voor humor want dat heeft zij ook. Zelfverzekerd, positief en outgoing. Iemand met wie ze goed kan praten en enorm kan lachen. Iemand die net als zij soms buiten de lijntjes durft te kleuren maar met wie ze ook een avondje rustig op de bank kan doorbrengen. Huisje, boompje, beestje lijkt haar een mooie uitkomst, maar ze staat hier helemaal vrij in.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Deze ondernemende en energieke dame zoekt een avontuurlijke, levensgenieter!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.