Sympathieke ondernemer met warme uitstraling zoekt intelligente, liefdevolle vrouw met humor!

Man | 40-60

Facts: 55 jaar, woonachtig in ’t Gooi

Een enthousiaste, sociale en ondernemende man. Hij heeft een open en sympathieke uitstraling, praat makkelijk en legt snel contact. Hij is de trotse vader van twee uit huis wonende (studerende) kinderen.

Na het afronden van zijn studie kreeg hij zijn eerste baan aangeboden. Na een aantal functies heeft hij zijn huidige bedrijf aangekocht. En met succes! Inmiddels heeft hij een stapje terug gedaan en zit hij in de rol als investeerder en in de Raad van Advies. Hij heeft momenteel een fijne werk-prive balans en hij houdt veel tijd over voor plezier en ontspanning. Zo volgt hij op dit moment een studie kunstgeschiedenis en opleiding als toezichthouder.

Hij streeft graag een gezonde levensstijl na. Hij houdt van gevarieerd eten, drinkt weinig tot geen alcohol, is graag sportief bezig en ontspannen waar het kan. Hij doet aan fitness, zeilen, golf, hardlopen en skiën. Sport is echt een passie en uitlaatklep voor hem. Hij houdt van gezelligheid en mensen om zich heen. Hij heeft een passie voor kunst en cultuur en bezoekt dan ook regelmatig een museum. Zijn ideale vakantie is een mix van actief en ontspanning, met enige vorm van luxe. Een leuke citytrip hoort daar zeker ook bij.

Woorden die bij hem passen: intelligent, ondernemend, gedreven, energiek, sociaal, avontuurlijk, open-minded, enthousiast, liefdevol en durf. Verder is hij eerlijk, zoekt verbinding en durft “moeilijke” vragen te stellen en te ontvangen, graag zelfs. Hij is een positief ingestelde man. Hij zoekt altijd naar de grapjes, is oplossingsgericht en ontzettend leergierig.

De vrouw die bij hem past is tussen de 48 en 55 jaar en heeft een sterke en warme persoonlijkheid. Zij is intelligent, liefdevol, zorgzaam en heeft gevoel voor humor. Ze staat zelfstandig en ondernemend in het leven. Ze kan ook goed haar rust pakken en hoeft niet altijd ‘aan’ te staan. Hij vindt het fijn om iemand aan zijn zijde te hebben die wat te vertellen heeft, die ook een mooie carrière heeft en met wie hij kan sparren over van alles en nog wat. Tenslotte is ze verzorgd, vrouwelijk met een warme uitstraling. Samen lachen, samen genieten, elkaar enthousiasmeren, alles kunnen delen, ofwel samen oud worden in een liefdevolle relatie is waar hij naar uitkijkt.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Sympathieke ondernemer met warme uitstraling zoekt intelligente, liefdevolle vrouw met humor!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.