Lieve dame met klassieke uitstraling zoekt empathische man!

Vrouw | 40-60

Facts: 57 jaar, 1.70 m lang, slank met halflang blond haar. Woonachtig omgeving van Wassenaar

Een charmante, dynamische en intelligente vrouw. Klassieke verschijning. Trotse moeder van 4 (grote) kinderen. Ze heeft lange tijd met het gezin in het buitenland gewoond. Ze werkt nu met veel plezier bij een groot bedrijf, waarbij de klant – het menselijk aspect – centraal staat.

Ze is te omschrijven als “spontaan, energiek, avontuurlijk ingesteld, flexibel, bescheiden en lief”. Ze zorgt goed voor zichzelf en haar kinderen spelen uiteraard een grote rol in haar leven. Collega’s vinden haar sympathiek. Ze durft risico’s te nemen en er kan veel en goed gelachen worden met haar.

Ze houdt van wandelen (met de hond) en hardlopen, ze gaat graag naar het strand, ze doet aan fitness en ze kookt graag (gezond). Ze kan genieten van een gezellige borrel of een heerlijk diner (met vrienden). Sfeer is belangrijk voor, denk aan een mooi gedekte tafel en een gezellig ingericht huis. Naar de bioscoop, uit eten gaan of een concert bezoeken doet ze ook graag. Haar vakanties zijn een mengeling van activiteit en cultuur.

Ze zou het fijn vinden haar leven te delen met een man die zijn hart op de juiste plaats draagt, iemand die goed kan communiceren en luisteren, open minded is en wat van de wereld heeft gezien. Een empathische man die hard gewerkt heeft voor zijn resultaat. Een man met kinderen. Iemand wiens normen en waarden rijmen met die van haar.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Lieve dame met klassieke uitstraling zoekt empathische man!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.