Knappe, intelligente vrouw zoekt mannelijke, galante man

Vrouw | 40-60

Facts: 46 jaar, woonachtig in Noord-Brabant, maar geboren en getogen in Zuid-Holland

Een ondernemende, lieve en intelligente vrouw. Met haar stralende lach, halflange blonde haar en slanke postuur is ze zeer vrouwelijk en aantrekkelijk. Ze heeft een open en warme persoonlijkheid, waardoor ze erg makkelijk is in de omgang.

Na haar studie aan de kunstacademie (modefotografie) maakte ze een radicale ommezwaai en ging psychotherapie in Amsterdam studeren. Vervolgens startte ze haar eigen praktijk als psychotherapeut. Haar creativiteit, empathisch en strategisch vermogen gecombineerd met haar open en eerlijke communicatie zorgen ervoor dat ze haar werk met veel plezier en succes kan uitvoeren.

Ze ontspant zich graag op de skipiste, onder water (duiken), of door wandelingen te maken. Om tot rust te komen, doet ze aan fotografie en mediteren. Ze is een echt gezelschapsdier. Ze vindt niets leuker dan met vrienden of familie te tafelen onder het genot van een goed glas wijn thuis of lekker buiten de deur, maar houdt daarnaast ook van de rust en stilte (in de natuur). Ze heeft een goed gevoel voor mode. Ze voelt zich fijn in een kokerrok met pumps evenals in een meer casual outfit (jeans met sneakers). Haar vakanties bestaan het liefst uit zon, zee en strand in combinatie met de nodige sightseeing.

Ze voelt zich aangetrokken tot het mannelijke, stoere type. Een man die de drive heeft om dingen te blijven ontdekken. Het gaat haar niet om status, maar ze vindt het wel aantrekkelijk als een man gepassioneerd is en daardoor succesvol is in zijn werk. Hij weet wat hij wil, heeft een sterk eigen (sociaal) leven en neemt verantwoording voor zijn acties. Daarnaast is hij eerlijk, niet wispelturig en financieel zelfstandig. Ze kijkt uit naar een warme relatie waar mooie gesprekken gevoerd kunnen worden en waar gelachen wordt. Haar ideale relatie is gebaseerd op eerlijkheid en goede communicatie. Graag een combinatie van verbondenheid en vrijheid: elkaar de ruimte geven, maar ook belangstelling/begrip tonen voor elkaars verhalen en gevoelens. Ze houdt van een galante man die in kleine verrassingen en gebaren laat zien dat ze belangrijk voor hem is.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Knappe, intelligente vrouw zoekt mannelijke, galante man

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.