Intelligente, warme vrouw zoekt ondernemende en sociale man!

Vrouw | 40-60

Facts: 49 jaar, gescheiden, woonachtig in Naarden 

Ze is een sprankelende verschijning: een vrouw die weet wat ze wil. Na haar universitaire opleiding en een aantal jaren buitenlandervaring is ze 5 jaar geleden het ondernemerspad op gegaan. Ze runt op dit moment een online bedrijf samen met een compagnon in de fashion industrie. Ze krijgt veel energie van haar vak!

Ze heeft een hands-on mentaliteit, houdt ervan om hard te werken, maar ze weet ook wat genieten is. Ze heeft interesse in cultuur en kunst, kleedt zich graag vrouwelijk en kan genieten van een mooi glas wijn. Vrienden en familie zijn belangrijk voor haar.

Andere interesses? Ze is sportief (tennis, hardlopen en ‘s zomers zeilen), ze houdt van lezen, van reizen, van inhoudelijke gesprekken en vooral van veel lachen.

De man die we voor haar zoeken is energiek, ondernemend en sociaal. Het glas is halfvol. Hij heeft gevoel voor humor en staat positief in het leven! Hij heeft zijn leven op de rit, zit lekker in z’n vel, maar beseft zich dat het leven leuker is met iemand aan z’n zijde.

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Intelligente, warme vrouw zoekt ondernemende en sociale man!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.